Det kan være en dyr fornøjelse at skulle få en kosmetisk operation. Da det typisk ikke er en nødvendighed, er plastikkirurgi noget du skal finansiere selv. Der er flere og flere danskere som vælger at gå den vej. Hvad enten det er brysterne, ansigtet, tænderne eller noget helt fjerde.

Nogle danskere vil have brug for ekstra penge for at kunne finansiere plastikkirurgien. Er det tilfældet for dig, kan du få et godt indblik i mulighederne her.

Sådan kan du skaffe finansiering til plastikkirurgi

Der er overordnet set to primære muligheder for finansiering af plastikkirurgi:

  • Klinikken
  • Långivere online

Det er klart at banken også er der, men de færreste kan nok overtales til at finansiere denne type indgreb. Online blander lånefirmaerne sig ikke i formålet, uanset om det er plastikkirurgi eller en ferie til udlandet.

På MKOM kan du altid sammenligne og ansøge helt uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Nogle klinikker tilbyder finansieringsmuligheder, men husk at være opmærksom på omkostningerne. Fx. behøver rentefrihed ikke at være ensbetydende med gratis.

Ved at indhente flere tilbud og fokusere på ÅOP, kan du bedst finde frem til den billigste løsning for dig.

Kender du dit pengebehov?

Det første du skal kende til, er dit eksakte pengebehov, så hvis du ikke kender det allerede, bør det være dit første step. Det har også en indflydelse på hvem der kan hjælpe dig. Dels af låneudbyderne online og dels din egen bank.

På nettet er kravene fair og dine godkendelseschancer er generelt langt bedre. Dertil kommer at du hurtigt kan ansøge og hurtigt få svar. Typisk inden for få timer. Uanset hvilke pengebeløb du efterspørger, er det afgørende vigtigt du får valgt den rette låneudbyder.

Vi mener derfor det vil være en god idé at afsøge, i kombinationen med klinikken.

Gode råd og tips

Sørg for at få dine prioriteringer i orden. Er det virkelig så vigtig med den her operation? Hvis det er noget som du er fast bestemt på, så er det god idé, hvis du selv har sparet lidt kapital op først, således at du ikke må låne hele beløbet. Det betaler sig i den lange ende.

Ydermere så er det smart at tænke over hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over, og finde ud af hvor meget renterne akkumulerer sig. Med det bedre overblik vil du kunne være mere realistisk omkring hvor meget du skal lægge til side og hvor meget du skal tjene for ikke at ende i den helt store rentefælde.

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder for at søge lån til plastikkirurgi.