MKOM ser nærmere på låneudbyderen Ferratum, der er kendt blandt mange danskere, særlige for at tilbyde mindre lånebeløb. Efter de nye låneregler trådte i kraft 1. juli 2020, har de dog ændret kurs en smule.

Det betyder at du aktuelt kan låne flere penge og med en længere løbetid, end tidligere. Få et godt indblik i Ferratum Bank via denne anmeldelse.

Ferratum lån

Ferratum lån har tidligere været kendetegnet ved en lånegrænse på 15.000 kr. der efter de nye regler, er blevet hævet til 50.000 kroner. Kombineret med en længere løbetid, har det på mange måder gjort at de primært bør anses som en forbrugslånsudbyder. Førhen har de mest været kendt for deres kviklån.

MKOM.dk giver dig her et indblik i hvad du kan forvente hos Ferratum, hvis du ønsker at søge lån hos dem:

  • Lån 1.500 – 50.000 kroner
  • Løbetid: 5-60 måneder
  • Alderskrav: 21 år
  • Ingen RKI
  • Bosat i Danmark

Hvad siger kunderne?

Ferratum har gennem årene haft en god score på anmeldelsesitet Trustpilot og det er fortsat tilfældet, med en samlet score på 4,8 ud af 5. Det er baseret på over 3.000 anmeldelser, hvilket bekræfter de mange tilfredse kunder.

Det må derfor være fair at konkludere, at kundeservicen er god og de forskellige kundeudtalelser bekræfter, at det går hurtigt og enkelt, når du søger hos dem. Præcis hvad man kunder efterspørger, når de søger mindre pengebeløb.

Vi anser dem som et godt supplement til lånemarkedet i Danmark, selvom du altid bør låne penge med omtanke, når du søger på nettet. Det er altid vigtigt at gøre det velovervejet.

Værd at vide om Ferratum Bank

Ferratum Bank p.l.c. er selskabet bag aktiviteterne i Danmark. Det er en finsk virksomhed der blev startet i 2005 af Jorma Jokela.
På daværende tidspunkt var de faktisk det første europæiske firma, der begyndt at tilbyde sms lån, der siden har været meget populære, selvom de historisk har været forbundet med høje omkostninger.

Nu er Ferratum Bank aktive i mange forskellige lande og deres danske afdeling/selskab åbnede tilbage i 2009. Det betyder at de har været på det danske marked i over 10 år.

Kontaktoplysninger

Ønsker du at tage kontakt til dem, kan du gøre det via følgende kontaktoplysninger:

Telefon: +45 70 20 70 46

E-mail: kundeservice@ferratumbank.dk