Vision

Visionen for MKOM er at blive Danmarks førende sammenligningstjeneste inden for online lån.

MKOM er en dynamisk tjeneste, der hele tiden gør en aktiv indsats for at give vores brugere et godt overblik og et bredt kendskab til lånemarkedet i Danmark.

Vores værdier

Vi har bygget MKOM op omkring 4 helt centrale kerneværdier.

Forandring

Da Mkom.dk først kom på markedet, var der begrænsede muligheder for at sammenligne låneudbydere online, på en smart og overskuelig måde. Det ønskede vi at forandre med vores tjeneste. Ved hurtigt at give brugeren et godt overblik over mulighederne, er der større chance for beslutningen bliver taget på et velinformeret grundlag.

Brugeren i centrum

Brugeren er kernen i alt hvad vi foretager os hos MKOM. Det er dem der definerer de initiativer og ændringer vi laver på hjemmesiden. Ved løbende at forbedre vores service, med brugeren i centrum, er vi sikker på den lever op til deres ønsker – og så er man nået langt.

Gennemsigtighed

Vi ønsker at skabe større gennemsigtighed over lånemarkedet i Danmark, hvor alle frit kan bruge vores tjeneste til at identificere relevante udbydere, alt efter din individuelle situation. Den kan afhænge af din alder eller pengebehov.

Samtidig er vi helt åbne om dine lånemuligheder som forbruger, for ikke alle er kreditværdige, og det er heller ikke samtlige udbydere og løsninger vi viser på hjemmesiden. Der findes mange white-label brands der kan gøre det svært at holde overblikket. Vi ønsker at gøre det enkelt og gennemsigtigt.

Rummelighed

MKOM kan rumme alle typer brugere, uanset om du er 18 år, 60 år, står i RKI eller er arbejdsløs. Alle er velkommen til at bruge vores tjeneste til at afsøge markedet og blive klogere på mulighederne. Specielt i lånebranchen mener vi at rummelighed er en meget vigtig egenskab at have.