Store lån på 200000 – 300000 kr.

Mange af de optagede lån i denne prisklasse anvendes til store køb af forskellig slags. Ofte er der tale om private bilkøb, store renoveringer og erhvervsmæssige inventarkøb. Dog kan pengene anvendes til mange formål og optages hos flere udbydere.

Du bør altid overveje nøje, hvilken udbyder du optager lånet hos. Renten skal så vidt muligt være lav og du bør gå efter de mest optimale låneforhold. Vælg derfor en veletableret og troværdig udbyder.

Vi har lavet en oversigt med førende udbydere, hvor du kan låne 200.000 til 300.000 kr. online.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg

 

Fordele ved online lån på 200.000 – 300.000

Der er en lang række fordele ved store lån på mellem 200000 og 300000 kroner. Online er du sikret en hurtig, god og enkel ansøgningsproces, samtidig med at du kun skal fremvise årsopgørelse og lønsedler. Markant mindre end det fx. vil være tilfældet i landets banker. På den måde kan du nemt søge, få svar og vurdere om tilbuddene er noget for dig.

Lavere ÅOP er en af de klare fordele ved at vælge store pengebeløb, bl.a. fordi startomkostningerne er fordelt ud på flere kroner. Du vil ofte opleve at din ÅOP bliver højere, desto færre penge du låner. Det er ikke uden grund at Forbrugerrådet fraråder smålån. Det er specielt startomkostningerne der bevirker dette. Der kan ofte opnås en fornuftig rente og ÅOP, når du søger store pengebeløb.

Vælger du at gå til din egen bank, vil de typisk kræve sikkerhed bag. Bankens sikkerhed sker for at hjælpe dig som forbruger og for at banken er bedre og mere sikkert stillet. En anden fordel online er, at du ikke skal stille sikkerhed. Det gør det mere ligetil for mange danskere, der enten ikke har bil & bolig, eller bare ikke ønsker at stille dem som sikkerhed.

En tredje fordel er den hurtige afklaring, af både dine muligheder og forholdene i tilsendte lånetilbud. Det tager ikke mange dage at finde frem til, hvilke udbydere der kan hjælpe dig, og til hvilken rente, åop mv. Det vil typisk tage markant længere tid i banken. Så her adskiller de to parter og løsningsmodeller sig meget fra hinanden. Det er ikke fordi du gør klogt i hurtigt at optage et forbrugslån på 300.000, men det er trods alt rart man kan få afklaret mulighederne i en overskuelig fremtid.

Det er ikke altid beløbsstørrelsen som skaber en uigennemskuelig gæld. Risikoen for dette findes også i forbindelse med de hurtige lån, hvor renten hurtigt bliver vanvittig høj, hvis ikke man vælger den rigtige udbyder. At optage meget gæld er ikke nødvendigvis en dårlig idé, så længe grunden og renteniveauet er i orden.

Faktum er, at du i nogle tilfælde hurtigt kan få behov for 200000 – 300000 kroner. Om det er til en bil eller en andelsbolig er ikke altafgørende. Skal du bruge finansiering, så kan du med fordel gøre det i banken eller hos en af de udbydere, som fremgår på denne side. Du kan være helt tryg ved at benytte udbyderne i vores oversigt.

Krav og pris ved at låne 200.000

Hvis du overvejer at optage et forbrugslån på 200.000, bør du sætte dig ind i hvilke krav og priser du kan forvente. Når du søger online, skal du være mindst 18 år, men gerne ældre, hvis alle muligheder skal være åbne. Det er helt udelukket at være registreret som dårlig betaler og så skal du være dansk statsborger og/eller have dansk bopæl. Det er de helt fundamentale krav, du skal kunne opfylde.

Kravene til din indtægt er mere forskellige, men når du søger lån på 200.000 bliver du nødt til at have en væsentlig indkomst. Om den så behøver at være på 250.000, 300.000 eller mere årligt, vil afhænge af den enkelte udbyders kreditvurdering. Du skal søge for at få svaret. Du kan dog være sikker på at arbejdsløse uden job, ikke har gode chancer.

Når det kommer til prisen, er vi tilbage ved selskabernes individuelle kreditvurdering. Der kan være store prisforskelle når du låner 200.000 online, så derfor bør du altid indhente flere tilbud. Hvor ofte nøjes du med at se på én pris/forhandler, når du køber ny computer, mobilabonnement eller køleskab? Aldrig er svaret hos de fleste. Hvorfor skulle det være anderledes med lån?

Uanset om du søger lidt eller mange penge, bør du gøre dig selv den tjeneste, at få indhentet flere tilbud (priser) så du ender ud med den billigste løsning. Eller i hvert fald en af de billigste løsninger.

Krav og pris ved at låne 300.000

Når du skal søge et forbrugslån på 300.000, skal du forvente at de samlede omkostninger bliver højere. Det skyldes at du dels låner flere penge og dels har dem i længere tid. Samlet set betyder det, at du betaler flere renteomkostninger som forbruger. Så prisen bliver højere.

Af krav skal du ikke nødvendigvis forvente at kravene bliver flere online, det er de samme krav der findes, men der skal typisk bare mere til for at blive godkendt. Så kravene bliver “strengere”, omend det er helt de samme punkter du skal kunne opfylde.

Uanset om du vælger at søge 200000 eller 300000 kr. er det afgørende, at du har et godt øje på den månedlige ydelse. Alt for mange har sagt JA til en aftale, hvor ydelsen er for høj og det medfører, at man ikke kan overholde betalingsforpligtelsen. Netop ved så store pengebeløb, kommer du til at afdrage over mange år. For at det sker gnidningsfrit og uden problemer, skal du være komfortabel med at betale den månedlige ydelse. Det er en meget vigtig pointe!

Video om at låne 200.000 eller mere på nettet

I denne kan du se hvilke krav og muligheder du har for at lave et stort lån på nettet. Der vil kun være et begrænset antal udbydere at vælge imellem, så det gælder om at ansøge hos alle disse. Specielt hvis du gerne vil have lave omkostninger.