Plutus lån erfaringer og anmeldelse

NYHED: Plutus ApS er en ny udbyder på lånemarkedet online og Mkom giver dig derfor en anmeldelse af deres service, muligheder og med vores professionelle vurdering.

Vi holder dig altid opdateret som besøgende og du skal naturligvis ikke snydes for en introduktion af det seneste lånefirma på markedet online.

Lad os starte med at præsentere de forhold Plutus tilbyder dig som låner:

  • Lånebeløb op til 75000 kr.
  • Løbetid på op til 72 måneder (6 år).
  • Underskrift med digital signatur (NEM-ID).
  • Du skal være 18 år.

På sin vis er det en udbyder der vil ramme et bredt segment i markedet og begejstre mange lånere. Primært fordi det er hurtigt at få svar og komme i gang med lånet, hvis man har brug for pengene hurtigt.

Det er præcis de fordele som mange forbrugere efterspørger, når de vælger at søge på nettet. Hvis du ønsker et godt låneoverblik, kan du altid få det via Mkom.

Få overblikket via vores oversigter, uanset om du søger lån på fx. 15.000 eller 30.000 kroner.

Ved første øjekast er vores Plutus anmeldelse positiv, selvom det er for tidligt at komme med en endelig konklusion. Mkom.dk vil derfor følge op på denne artikel som vi får mere viden og erfaring med dem

Del dine egne Plutus erfaringer

Har du selv prøvet at ansøge om Plutus lån og egne erfaringer med dem, så hører vi meget gerne for dig. Send os gerne en besked via kontaktformularen nedenfor, så andre kan få glæde af dine gode og dårlige oplevelser.

Der er mange låneudbydere på nettet og Mkom gør derfor meget ud af, at få skabt klarhed og gennemsigtighed på markedet, for dig som forbruger. Det kan vi bedst gøre, når vi ved hvem der er bedst og billigst.

Så smid os en besked, hvis du selv har Plutus erfaringer eller noget du vil dele. Har du 1-2 sætninger om din oplevelse, er det muligt vi poster den på siden her.