Pengeautomaten anmeldelse

OBS: Pengeautomaten er blevet lukket af Ikano Bank. Ønsker du at søge lån hos dem, skal det derfor ske via hjemmesiden Ikanobank.dk. Anmeldelsen er ikke længere aktuel.

Mkom har tidligere set nærmere på den nye låneudbyder Plutus i en anmeldelse og denne gang fortsætter vi til Pengeautomaten. Vi mener at research er fundamental, når du skal udvælge den rette udbyder.

Vi vil derfor hjælpe dig i den rigtige retning med vores anmeldelser og vurdering af deres services. Du kan læse vores Pengeautomaten anmeldelse her. 

Info om krav og muligheder

Vi går lige til sagen, ved at se nærmere på de krav og lånemuligheder du har som kunde. Det er jo det helt centrale for de fleste, hvis du overvejer at ansøge hos dem. Opfylder de dine behov eller ej.

Følgende lånekrav skal du være i stand til at sige JA til:

  • Bosiddende i Danmark, Grønland eller på Færøerne
  • Ikke i RKI
  • Fast arbejde, efterløn eller pension
  • Årsindkomst på mindst 225.000 kroner

På samme vis har du en række muligheder:

  • Lån fra 10.000 – 300.000 kroner
  • Løbetid på 12-144 måneder

 

Pengeautomaten erfaringer

Mkom har et godt og indgående kendskab til langt de fleste låneudbydere på online markedet og vi mener bestemt at Pengeautomaten er en af de førende firmaer.

Det baserer vi dels på deres lave renteniveau, deres gode kundeservice, samt generelle vilkår og behandling af kunder. Hvis du skal finde en billig og professionel låneudbyder vil Pengeautomaten være perfekt.

Pengeautomaten lån kan laves til meget konkurrencedygtige priser og du bør derfor altid sende en ansøgning afsted til dem. Som én af flere du ansøger hos, netop for at være sikker på du får fundet den laveste ÅOP.

Omdømmet og andres Pengeautomaten erfaringer på nettet er gode og det er ikke helt overraskende, da Pengeautomaten.dk er en filial til Ikano Bank. Den svenske bank er sågar er en del af IKEA-familien.

Det vidner om professionalisme og fornuftige priser. Det er i hvert fald to kendetegn som altid har klistret sig til IKEA. Med erfaring siden 1978 så har de efterhånden været i branchen over 35 år.

Ingen NemID og ikke den hurtigste ansøgningsproces

For de kunder der efterspørger NemID underskrift og en hurtig ansøgningsproces, så er det ikke Pengeautomatens stærkeste side. Det er en af få ulemper hos dem.

På hjemmesiden står det anført, at en ansøgninger tager 15 minutter at gennemføre. Det er nok overdrevet, men når du samtidig ikke kan underskrive med digital signatur, så bliver processen mere langsommelighed.

Nu må 15 min og lidt ekstra besvær ikke betyde et fravalg, får du kan ofte opnå en attraktiv rente, sammenlignet med alternativerne online. ÅOP kan i sidste ende betyde forskellen på mange tusinde kroner i omkostninger.

Søg lån hos de førende udbydere her.

 

Opsummering

Alt i alt mener vi at Pengeautomaten er i den bedre halvdel over lånefirmaer på nettet. Dels fordi de rammer bredt med deres lånebeløb og dels fordi de kan tilbyde nogle af online markedets bedste debitorrenter.

Det må være de to mest centrale elementer, når du skal finde en god udbyder, men faktisk er deres kundeservice og vilkår på tilsvarende højt niveau.

Så det eneste negative er, at de ikke har NemID underskrift og at ansøgningsprocessen kunne være hurtigere.