Omlæg boliglån og spar penge

Mange tusinde danskere har et stort boliglån, der koster penge måned efter måned. Hvad de færreste ved er, at en omlægning af lånet kan spare dig mange penge.

Bankerne er desværre så “snedige” eller usympatiske, at de ikke informerer deres kunder om denne mulighed. Et klar signal om de er til for banken og ikke dig som kunde.

Er du én af mange med eget hus og boliglån, så bør du helt sikkert få gennemtjekket de potentielle besparelser. 

 

Du har selv ansvaret for at tjekke!

I det store hele er det forståeligt at landets banker ikke ligefrem er flittige til at informere dig om potentielle besparelser ved omlægninger. Det er nemlig dem selv der kommer til at miste pengene.

Du har derfor selv ansvaret for løbende at få undersøgt renter og omkostninger – og ikke mindst om det kan gøres billigere.

Vores anbefaling er derfor klar; få undersøgt markedet, de nye boliglånsrenter og muligheden for at tegne et nyt.

Det er klart at besparelserne vil variere, men det er helt normalt at den løber op i mange tusinde kroner. Mange penge for de fleste danske familier, specielt fordi der er tale om “skattefrie” kroner.

 

Med vores første tip i 2015, ønsker vi alle vores brugere godt nytår og ser frem mod et spændende år.

 

Få mest ud af renten – afvikl din gæld!

Ét er at opnå en lavere rente, men hvordan får man mest ud af de aktuelle forhold på markedet? Et marked hvor renterne er historisk lave og gunstige for forbrugere.

Berlingske Business har spurgte tre eksperter og deres svar peger på det samme element. Afvikl din gæld hvis du har penge til det og mens det er billigt.

Det vil blive langt dyrere, når renterne stiger igen, så det vil være en fanstatisk investering for fremtiden.

Derudover bør du lægge dig fast på den lave rente, hvilket du fx. kan gøre med de fastforrentede lånetyper.

Så mens du overvejer en omlægning af lånet, bør du ligeledes have disse forslag i baghovedet. De kan helt sikkert styrke din privatøkonomi meget.