Om os

Mkom er din vej til billige lån online. Vi har fokus på dine behov og har lavet oversigter for en bred vifte af lånebeløb, aldersgrupper og ønsker om med/uden sikkerhed.

Du kan klikke ind på den passende side via sidebaren til højre og se hvilke låneudbydere der kan tilbyde dig penge. Lånemarkedet kan hurtigt blive uoverskueligt og vi hjælper dig med at skabe overblikket.

Når vi påstår at være din vej til billige lån på nettet er det fordi du via vores oversigter, nemmere kan finde de billigste på markedet. Det kan du ved at indhente flere tilbud og helst 2-4 hvis muligt.

Jo flere ansøgninger du udfylder, desto større er chancen for godkendelse og for at finde det billige lån til DINE behov. Vi er en kommercielt drevet hjemmeside og modtager provision når du gennemfører en låneansøgning. Det giver os muligheden for løbende at forbedre hjemmesiden.

Det er vigtigt at understrege, at vores låneoversigter ikke rummer samtlige firmaer på online markedet. Der kan derfor findes brugbare alternativer, i mange situationer. Vi har valgt at holde oversigterne overskuelige og enkle – og lade de tilsendte lånetilbud være afgørende for hvem du vælger. Vi håber du vil få glæde af vores oversigter og gode tips, så du kan komme godt i gang med ansøgningsprocessen.

En miljøvenlig og seriøs låneside

Mkom går meget op i at være en seriøs, troværdig og miljøvenlig hjemmeside. Det er derfor at alle vores oversigter er lavet med fuld fokus på markedets mest udbredte og populære udbydere. I det øjeblikke vi henviser til dårlige lånefirmaer er vores troværdighed væk – det ønsker vi ikke!

Vores seriøsitet og miljøvenlighed kommer til udtryk ved, at vi har ladet os CO2-neutralisere. Alle hjemmesider bruger CO2, men man kan gøre en indsats for at opveje for dette. Præcis som alle danskere bør reflektere over, hvordan man kan forbruge mindre Co2 i dagligheden.

Mkom.dk er blevet CO2-neutrale ved hjælp af Ingenco2.dk og deres initiativ. De neutraliserer hjemmesider ved at deltage og støtte gode grønne projekter. I skrivende stund er over 2.000 sider tilmeldte og vi er glade for at være endnu en i rækken.

Du kan læse mere om initiativet på IngenCO2.dk og se vores mærkning her:

Co2 neutral mærke

 

 

 

 

Vi er desuden blevet valideret af McAfee Secure, hvilket understreger at vi er en seriøs og sikker platform at benytte, for dig som besøgende.

CSR fokus

Vi mener det er vigtigt at fokusere på CSR (Corporate Social Responsibility) for at styrke forholdene for danske medarbejdere og for at indtænke miljøvenlighed i de forretningsmæssige aktiviteter.

Ved at stille skarpt på CSR generelt, mener vi det kan udbrede budskabet generelt og bidrage til, at flere og flere virksomheder gør en aktiv indsats for at forbedre sig.

Du er altid velkommen til at henvende dig via mailen laan@mkom.dk eller via vores kontaktside.

Papirspild

StoppapirspildPapirspild er et andet område, der optager os hos MKOM. For de fleste virksomheder og danskere kan helt sikkert gøre mere, for at begrænse deres papirforbrug.

Det handler bare om at fokusere på det og indtænke det i sine faste vaner, samt tænke smartere og mere digitalt. Af den grund støtter vi op om Stop Papirspild initiativet.

Vi støtter forskelligheder

Vi støtter forskellighederDiversitet er et andet område vi støtter, da man skal have lov til at være sig selv, uanset køn, oprindelse eller kultur. Det er forskelligheder der skaber et dynamisk samfund og det er afgørende for at vi hele tiden bevæger os fremad.

MKOM på sociale platforme

Vi er aktive på flere sociale platforme, hvor du finder alt fra nyheder, til spændende tips og andet aktuelt fra den økonomiske og finansielle verden. Du finder os på disse medier:

MKOM's Youtube kanal

Google Plus

Facebook side

 

Du finder os her

Relevante sider du kan få glæde af

Vi slutter af med at nævne en række relevante sider du kan få glæde af i forskellige lånemæssige sammenhænge.

Mybanker – Sammenligning af banker

Forbrugerrådet Tænk om gældsrådgivning

Experian – Tjek om du er registreret i RKI