Modus Finans anmeldelse

Modus Finans anmeldelse hvor du får et indblik i lånefirmaet og hvad de kan tilbyde dig. Modus Finans differentierer sig fra de øvrige firmaer, ved at tilbyde dig et forbrugslån med afdragsfrie måneder.

Det giver dig luft og større økonomisk råderum, når du ellers plejer at være mest presset. Læs mere i vores anmeldelse af Modus Finans og se om det er noget for dig.

Forbrugslån med afdragsfrie måneder

Der er ingen tvivl om at den afdragsfrie mulighed er noget der bør appellere til rigtig mange danskere. Du kan vælge at optage forbrugslån på 10.000 – 50.000 kroner, hvor du frit kan vælge de 2 måneder. Det er derfor helt op til dig selv, om det skal være januar, juli, september eller december etc.

Vi anbefaler dig at vælge december, da det altid er en dyr måned. Derudover kan du vælge at lægge det i sommerperioden, eller når dine største regninger har betalingsfrist. At kunne optage forbrugslån med afdragsfrie måneder, er en rigtig smart fordel ved Modus Finans.

Lån mellem 10.000 – 50.000 kr.

Når du søger hos Modus Finans kan du vælge imellem lånebeløb på 10.000 til 50.000 kr. og med en løbetid op til 72 måneder. På den måde er det meget standard og hvad du ligeledes finder hos øvrige udbydere på markedet.

Som det fremgår i oversigterne på MKOM, er der flere firmaer som kan hjælpe dig med lån på 10.000 eller 50.000 kr. Ønsker du at se hvem, anbefaler vi at du tjekker vores oversigter.

Brug NemID og få svar på 1 time

Tilbage til Modus Finans anmeldelsen, hvor du har mulighed for at underskrive med NemID og hvor du får svar på 1 time. Det er blandt de hurtigste på markedet af mellemstore forbrugslån og det er altid positivt. Det er rart med en hurtig afklaring af, om man er godkendt eller ej, om man får tilbudt en rente der er interessant.

Det er tilfældet, når du ansøger hos Modus Finans og hvis du har spørgsmål til dem eller deres afdragsfrie måneder kan du blot kontakte deres kundeservice. Kom i gang med at søge gratis og uforpligtende hos Modus Finans, ved at trykke på knappen.

Søg om lån hos Modus Finans

L’EASY står bag låneportalen

De fleste der undersøger tingene grundigt, vil vide det reelt er L’EASY som står bag låneportalen. Vi ser det som en klar styrke, da L’EASY er én af de ældre firmaer på lånemarkedet online. Man må derfor forvente at den viden og erfaring bliver overført, til en ellers ny udbyder.

Dette sagt, så må du ikke forveksle de to udbydere med hinanden, da de har forskellige ting at tilbyde. For hos L’EASY kan du låne ned til 5.000 og hos Modus Finans har du mulighed for at vælge 2 afdragsfrie måneder. Så selvom samme selskab står bag, har de forskellige ting at tilbyde og vi mener virkelig de afdragsfrie måneder, er en mulighed som må tiltale mange forbrugere.

Det kan give dig økonomisk luft i perioder, hvor du ellers er ekstra presset af forskellige årsager.

Alt i alt ser vi positivt på de nye muligheder som Modus Finans bidrager med, så vores anmeldelse er generelt positiv.