Maj viser stigning i antal lånetilbud

Nye tal for maj viser en stigning i antal lånetilbud. Der er dog langt op til tallene i 2012, hvor antallet var på et rigtig højt niveau. Vi snakker niveauer på over 50.000 i de mest travle måneder.

Ikke desto mindre viser tal fra Realkreditinstitutterne en stigning i antal lånetilbud for maj 2014. Læs mere om tallene og udviklingen hos Mkom. 

 

Over 15.000 lånetilbud

– Til bolig -og virksomhedsejere

Maj måned var en mere travl måned end længe set. Det blev nemlig langet 15.160 lånetilbud over disken, hvilket er mere end de forrige 2014-måneder.

Set i det store perspektiv er stigningen ret lille, for sammenligner man med 2012, lå den laveste måned (April) faktisk over 20.000 lånetilbud. Endda med to højdespringere på over 50.000 tilbud.

Et klart signal om at mange allerede har valgt at optage lån i bolig eller virksomhed, da renterne var på historisk lave niveauer. Det er de ikke længere.

De er fortsat gunstige, men langt de fleste har allerede været i gang med omlægninger og at skaffe billig finansiering. Så set i det lys kan det ikke være overraskende, at der er lang vej op til 2012-tallene.

 

Hvad med lånetilbud på nettet?

Det skal bemærkes at der ikke er medregnet de lånetilbud du kan lave på nettet. Det eneste fokus har været på erhvervslån og boliglån, som diverse realkreditinstitutter udbyder.

På Internettet er det andre udbydere, der kan hjælpe dig og det er ikke udbredt at de oplyser tallene i samme grad som de store institutter. I hvert fald ikke på månedlig basis. Én ting er sikkert, dine muligheder for lån på nettet er bedre end længe.

Der er kommet en del nye udbydere på markedet, over de senere år, hvilket har været med til at presse konkurrencen og renterne ned på et mere fornuftig niveau. Selv for personer på 18-19 år, er der nu kommet en håndfuld muligheder.

Det kan du læse mere om her. Førhen var det nærmest umuligt at indhente tilbud, hvis man var 18-19 år, da alderen ofte er en stor usikkerhedsfaktor for mange udbydere. Nu har den nye dreng i klassen, Santander Bank, været med til at åbne for helt nye muligheder, selv for unge.