Låneoversigt – Top 5 laveste renter online

Låneoversigt: Top 5 laveste renter

Vi ønsker altid at vejlede dig mod det billigste lån. Det finder du bedst ved at kende til dine muligheder og udbydernes renteniveauer. Vi har derfor lavet en låneoversigt, med de top 5 laveste renter online.

Det er en aktuel top 5 og der skal derfor tages højde for senere ændringer. Vi tager ligeledes forbehold for, at alle kunder vil blive kreditvurderet individuelt. Ikke desto mindre vil udbyderne formegentlig hører til blandt de mest prisvenlige. Vi kan derfor kun anbefale dig at tjekke vores oversigt og ansøge hos dem, der opfylder dine behov.

Jo flere ansøgninger du udfylder, desto bedre udgangspunkt får du som forbruger. Her følger en top 5 med lave renter online.

Top 5 ud fra renten

Det er værd at bemærke, at du kun kan opnå den laveste rente hos Santander Consumer, hvis du ansøger mindst 50.000 kr. Ved mindre pengebeløb, vil de derfor ikke toppe listen. Den ser ud som følger:

  1. Santander Consumer Bank (ved lån fra 50.000)
  2. Ekspres Bank
  3. Nordiclån
  4. Bank Norwegian
  5. DER Privat Finans

Det er altid 100 % gratis og uforpligtende at søge. Det vil derfor være en god idé at afsøge flere muligheder, for at give dig selv det bedste udgangspunkt. 

Hvem skal jeg søge hos?

Det store spørgsmål er hvem du så bør ansøge hos. Der findes ikke noget generelt svar, da det afhænger af dine personlige forhold og alder.

Hos Santander Consumer Bank skal du kun være 18 år, men til gengæld have en årlig indkomst på mindst 240.000 kr.

Hos Bank Norwegian skal du være mindst 23 år, men til gengæld kræves der “kun” at du har fast arbejde. Ingen mindste indkomst er påkrævet.

Hos Nordiclån og DER Privat Finans vil du formegentlig have nemt ved at blive godkendt. Her skal du nemlig blot være 20 år for at opfylde deres krav.

Vores generelle anbefaling vil være at ansøge hos Santander Consumer Bank og Bank Norwegian, hvis du opfylder deres krav. Dit tredjevalg kan med fordel være Ekspres Bank eller Nordiclån. Men lad os understrege, at alle ansøgninger er uforpligtende.

Du bør derfor ikke holde dig tilbage, fra at indhente flere lånetilbud. Det giver dig flere kort på hånden og hjælper dig med at finde det billigste lån på online markedet. Vi håber du har fået et indblik i de mest prisvenlige udbydere på nettet.

Der kan være store forskelle i de omkostninger du bliver pålagt, så benarbejdet er mange penge værd i besparelser. Særligt hvis du søger helt store pengebeløb som fx. et lån på 150.000. Her kan selv små forskelle i renten gør en mærkbar forskel.