Lån uden lønseddel og årsopgørelse

Ønsker du at låne penge uden lønseddel og fremvisning af årsopgørelse? Det er en mulighed der kun findes på nettet, hvor flere udbydere tilbyder dig penge, uden du skal fremvise en masse dokumentation.

Hvor meget du skal fremvise afhænger af, hvem du ansøger hos og om hvor mange penge. Ved små lån på 100 – 15.000 kroner skal du typisk kun fremvise dit CPR nummer og at du ikke står i RKI.

Ved større lånebeløb har online udbyderne brug for mere sikkerhed og den kommer igennem din faste indkomst. Så her kan du være nødsaget til at fremvise både lønsedler og årsopgørelse.

Fremvis hvis du kan

Der kan være mange grunde til, at du ikke ønsker at fremvise enten lønsedler eller årsopgørelse. Men vores anbefaling er at du gør det, hvis du kan. I sidste ende vil det give dig langt billigere lånetilbud og lavere renter.

At optage lån uden lønseddel og årsopgørelse kan nemlig påføre dig unødigt store omkostninger. Det vil sjældent stille dig bedre som forbruger, heller ikke selvom du har en lav løn eller et deltidsjob. Så vær ikke bange for at lægge alle kortene på bordet, når du ansøger online eller i banken.

Du kan nemt komme i gang med at ansøge om lån både med og uden fremvisning af lønsedler hos os. I højre side kan du blive klogere på dine muligheder, alt efter hvilke pengebeløb du mangler.

Sådan fungerer lånevirksomhederne

Alle lånevirksomheder fungerer ud fra en sammenhæng mellem risiko og afkast. Her er risikoen dig som kunde og afkastet er dine låneomkostninger (renter og gebyrer). Jo mere du kan bevise at du er en “sikker” kunde, der nok skal tilbagebetale pengene i tide, desto lavere rente og ÅOP vil du typisk få tilbudt.

Her spiller indkomsten naturligvis en vigtig rolle, da du skal have penge ind, for at kunne betale dem videre. Så du bør ikke låne penge uden fremvisning af lønseddel eller årsopgørelse, medmindre du har en stærk grund til det.

Det er klart, at hvis du er arbejdsløs eller uden job, vil betydningen være langt mindre. Men har du en fast indtægt, så fremvis den og vær stolt over den! Det giver dig de billigste lånetilbud i sidste ende.

Husk på at du altid bliver tjekket i RKI-registret, så det kan ikke fungere som en “smutvej” for dem der står angivet som dårlige betalere.