Lån til unge over 25 år

Det er ofte den unge del af befolkningen, som optager lån på stribe. Der er rigtig mange lånefirmaer på markedet og alle disse har 25 år som den “gyldne” alder. Du vil med andre ord opleve, at du aldrig bliver afvist på grund af din alder, så snart du runder de 25.

Det betyder styrkede lånemuligheder for dig og det skal du udnytte til at finde det bedste og billigste på markedet. Det kan du gøre ved at følge disse råd.

  • Søg altid mindst 3-4 steder (giver flere lånetilbud og større chance for godkendelse)
  • Det er uforpligtende og gratis at udfylde en ansøgning – vær ikke doven!

Sørg altid for at have en sund økonomi og en fast indtægt – det er altid vigtig. Vi anbefaler du har dine lønsedler klar når du skal til at ansøge.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
10.000 kr.20 årNejSøg
4.000 kr.20 årNejSøg

 

Styr på økonomien?

Det er afgørende for dine lånemuligheder

Om du har styr på økonomien når du er over 25 år spiller en stor rolle for dine muligheder. Der er rigtig mange faktorer der påvirke dine muligheder og vi har set nærmere på en række af disse her:

  • Alder
  • Indtægt
  • Med/uden sikkerhed
  • Eventuel gæld

Når du runder de 25 år kan du se bort fra det som en faktor, for her tilbyder alle lånefirmaer dig penge på nettet. Indtægten er derimod deres garanti for at du kan betale pengene tilbage.

Det er altid bedre at have gæld og et stort rådighedsbeløb, end ingen gæld og et lille rådighedsbeløb. Det er noget de færreste unge er uvidende omkring. Sørg for at skabe dig en sund økonomi og en solid indtægt, så skal du nok have frit valg på alle hylder.