Lån til flytning

Lån penge til flytning

Har du brug for penge til en flytning? Det kan være dyrt at flytte hjemmefra, specielt med tanke på alt hvad det indebærer. For udover at der skal være penge til flyttemanden, skal der muligvis investeres i nyt køkkengrej, møbler, seng og hvad du ellers mangler.

Det er specielt unge studerende der oplever hvor dyrt det kan være at flytte for sig selv. MKOM har set på mulighederne for at optage lån til flytning.

Forbrugslån til at flytte hjemmefra

Der er mange fordele ved forbrugslån, der er kendetegnet ved at være nemme, hurtige og enkle at lave. Det er noget der appellerer til mange og specielt unge danskere, vil have glæde af dette. For mange unge vil have vanskeligt ved at låne penge i banken.

Du kan søge om forbrugslån til at flytte hjemmefra online, hvor MKOM giver dig overblikket over dine muligheder. Det gør vi uanset om du mangler 6.000, 8.000 eller 10.000 kr. på kontoen. Du behøver ikke meget mere, for at være kørende i en ny lejlighed.

Du kan som altid sammenligne og ansøge via oversigterne på MKOM.dk. Se eventuelt hvem der tilbyder forbrugslån på 6000 og forbrugslån på 10000, på vores respektive sider. Bemærk mulighederne kan ændre sig, alt efter hvilke pengebeløb og hvilken alder du har.

Hvad koster flytning via fragtmand?

EN af de væsentlige udgifter ved flytningen kan være fragtmanden, for de kan have forskellige priser, alt efter hvem du vælger. MKOM anbefaler derfor at du indhenter flere tilbud og priser, så du finder den bedste løsning til prisen.

Du kan med fordel bruge tjenester som Fragtopgaver.dk, hvor du kan indhente op til 4 tilbud og derved nemt finde frem til prisen.

Alternativt kan du vælge at benytte udbydere som 3×34, hvor de tilbyder faste priser fra 399,- for privatpersoner. Brug gerne lidt tid på at finde den rette løsning, da der kan være mange penge at spare. En fragtmand kan således koste alt fra 500 til 2.000 alt efter hvem og hvor meget du skal have flyttet.

Hvad koster det at flytte hjemmefra?

Det er svært at estimere hvad det koster at flytte hjemmefra, det er dog fuldt forståeligt, hvis du behøver et forbrugslån til flytning. Vi har opstillet en række scenarier og hvilke omkostninger du kan forvente, ud fra din situation.

Studerende der flytter ud første gang

En studerende der flytter ud første gang, vil altid have større udgifter, da der skal investeres i en masse boligting. Det kan være du skal have ny seng, investere i møbler, bestik og andre køkkenting. Ja listen kan hurtigt blive lang og derfor kan omkostningerne være vidt forskellige.

Vi mener de fleste studerende kan få brug for et lån til at flytte hjemmefra, på mellem 7.000 og 10.000 kr. Det kan lyde voldsomt og hvis du ikke selv har pengene på kontoen, bør du helt klart spørge dine forældre om hjælp.

Kan eller vil de ikke hjælpe, kan online udbyderne være et brugbart alternativ. For det er ikke billigt at flytte ud, men omvendt kan det være rigtig sundt og den rigtige beslutning, hvis du fx. starter ny uddannelse.

Alene en ny seng kan hurtigt koste fx. 4.000 kr., dertil kommer flyttemanden til 1.000 kr. og så er vi allerede godt deropad. Vi anbefaler du laver en liste med alt du mangler og prisen derpå. Det giver dig overblikket over dine udgifter til flytningen, hvorved du kan klarlægge dit præcise lånebehov.

Voksen der flytter i ny lejlighed

En almindelig voksen der flytter i ny lejlighed, vil typisk ikke behøve mere end 3000 – 6000 kroner. Det bør være nok til at finansiere fragtmanden og de eventuelle tilføjelser du måtte have i den nye lejlighed. Eller ting der skal udbedres i den eksisterende.

Det kan sagtens være du skal have malet ét eller begge steder, samt har ønsker til ændringer i den nye lejlighed. Vi mener derfor sagtens prisen kan svinge fra 3.000 til 6.000, alt efter omfanget.