Lån penge uden sikkerhed

Når du skal låne penge, så har du to muligheder. Du kan enten låne dem, uden at tilbyde en form for sikkerhed, eller du kan bruge din bil, ejendom eller andet af værdi som sikkerhed.

Hvad du bør gøre afhænger af din personlige situation, for der er både fordele og ulemper ved begge løsninger. Det skal derfor gennemtænkes, inden du vælger at låne penge uden sikkerhed.

Alle lånetyper på nettet er typisk af karakteren uden sikkerhed, hvilket gør det markant nemmere og hurtigere at ansøge og blive godkendt. Mange giver svar allerede samme dag, hvilket betyder pengene kan være der i morgen.

Vi anbefaler ALTID at du søger hos mindst 2-3 udbydere for at skabe det bedste udgangspunkt og finde de billigste lånetilbud.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
10.000 kr.20 årNejSøg
4.000 kr.20 årNejSøg

 

Du kan låne 400.000 uden sikkerhed online

Der er en lang række fordele og ulemper ved at låne penge uden sikkerhed. Lad os hoppe direkte til den største fordel ved at lave lån uden sikkerhed.

Du slipper for at bruge noget som sikkerhed og det besvær som det omfatter. Du risikerer dermed ikke hverken din bil, ejendom eller pension, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet med den aftalte rente på det aftalte tidspunkt. Du slipper dermed for at frygte at din bil eller hus kan ryge, hvis du ikke får betalt dine afdrag til tiden.

Dertil kommer at det er markant hurtigere, nemmere og helt ligetil, når du hverken behøver at spille bil, hus eller pension som sikkerhed. Kun uden sikkerheden er det muligt at have pengene inden for 24-48 timer som mange udbydere tilbyder.

Der er få ulemper ved denne lånetype. Du får ikke den mest optimale rente, da du ikke risikerer noget. Du skal dermed ofte betale langt mere i rente, end hvis du tilbød en form for sikkerhed. Det bør du også have med i dine overvejelser, når du skal vælge, hvilken type af lån du bør vælge.

Det er den helt altoverskyggende ulempe; dine omkostninger vil blive større. Så det er en afvejning af hvilke fordele og behov du selv har som kunde.

Som sagt afhænger det af din situation. Der findes derfor ikke nogen facitliste, som du kan bruge. Dog bør du altid gå efter de lån uden sikkerhed, hvor renten er lavest og det gør du ved at ansøge 2-4 steder som Mkom anbefaler.

Vi har undersøgt markedet for dig og fremviser en lang række af de førende låneudbydere på nettet. Du behøver ikke selv at lede, du kan blot starte din ansøgningsproces hos os.

Det er derudover nemt at optage forskellige lån, hvor du ikke bruger en form for sikkerhed. Lån penge uden sikkerhed er en af de mest udbredte typer i Danmark og laves årligt af tusindvis af danskere. Fordelene er mange og det hele kan ordnes online, uden møder med banken eller større besvær.

 

Video med alt om låneformen