Lån penge til pensionister

Lån penge som pensionist

Er du kommet op i årene, men har et behov for flere penge på kontoen? De fleste pensionister har en opsparing, der giver et bestemt beløb hver måned.

Men hvis der kommer uforudsete udgifter eller hvis du drømmer om en ferie, kan det være svært at finansiere. Det er trods alt de færreste pensionister der kan/vil tage et arbejde. I det tilfælde, bør du overveje lån som pensionist.

Lån penge som pensionist

– Det er nemt og enkelt online

Lån penge til pensionister er klart nemmest og hurtigt at søge online. Banken vil ofte være skeptiske, da du ikke har en fast indtægt fra arbejde og heller ikke har udsigt til det.

Kravene er markant lavere og mere “milde” på nettet, så her vil dine chancer være markant bedre. Du kan søge lån til pensionister på alt fra 3.000 til 400.000 kroner, alt efter dine behov.

Normalt har lånefirmaerne et alderskrav til deres ansøgere, der enten starter ved 18 år eller 20 år. Som pensionist skal du ikke tænke på alderskravene og så længe du ikke står i RKI, har du gode muligheder for at blive godkendt.

Du kan ansøge gratis og uforpligtende via oversigterne på vores hjemmeside. Vi er bevidste om det ikke er alle pensionister, der er super IT-kyndige, men online lån er blevet helt ligetil at søge.

Det er ikke altid at pensionen er nok

Som vi var inde på i introduktionen, er det ikke altid at pensionen er nok. Det kan være du vil bruge tilværelsen på at rejse mere, får uforudsete omkostninger eller lignende, der kan kræve et lån.

Et pensionist lån du har klart bedre chancer for at finde online. Bankerne har virkelig strammet deres krav, men prøv endelig at forhøre dig begge steder. Det vil give dig optimale forudsætninger for at finde den billigste løsning.

Pensionist lån til forbrug eller uforudsete udgifter

En af de store fordele ved lån på nettet, er at ingen selskaber spørger ind til, hvad pengene bruges på. De koncentrerer sig om din privatøkonomi og om at du opfylder deres få krav. Gør du det, kan du reelt bruge pengene som du ønsker.

Med et pensionist lån kan du bruge pengene til forbrug, udgifter, en bryllupsgave, eller hvad der nu er aktuelt. Denne frihed og fleksibilitet er værdsat hos de fleste danskere. Det er jo ikke altid ens årsager er lige fornuftige, i privatøkonomisk forstand. Hvis du gerne vil have et bedre overblik over de fremtidige udbetalinger mm., kan du få det på Pensionsinfo.dk.

Er der øvre alderskrav for pensionister?

Vi nævnte kort at der er et nedre alderskrav, men er du i tvivl om du overholder det øvre alderskrav som pensionist? På online markedet stilles der primært krav til at du har en vis alder, for at sikre folk er modne og enten er langt med uddannelsen, eller i fast arbejde. Det er de færreste udbydere, der kræver du er under X antal år.

Statistikker viser at unge er langt mere tilbøjelige til at misligholde deres forpligtelser og ende i RKI, hvilket gør at långiveren løber en langt større risiko. Det er i høj grad derfor, at der overhovedet findes alderskrav.

At der så kan være udbydere som afviser din ansøgning om at låne penge som pensionist, grundet din alder, er en helt anden ting. For det kan sagtens være et scenarie, hvis de ikke føler du har den rette indkomst eller opsparing til at afdrage på din gæld. Men som udgangspunkt vil din alder i sig selv, ingen indflydelse have på dine lånemuligheder.

Vælg et pengebeløb i højre side, for at tjekke dine muligheder og komme i gang med at søge lån til pensionister.

Hvordan skriver jeg under?

Vi lever i en digital tidsalder og du har sikkert været vant til at alle bankaftaler skulle underskrives med din håndskrift. Sådan er det ikke længere, for på nettet tilbyder firmaerne signering med NemID. Det betyder at du skal bruge din digitale signatur til at logge ind og/eller bekræfte den fremsendte låneaftale. Det gøres præcis som når du logger på Netbank, Borger.dk eller lignende hjemmesider.

Det er derfor helt nemt og ligetil – og mindst lige så sikkert som det andet. Faktisk er det med til at gøre hele forløbet hurtigere, så der går kortere tid før pengene er på din konto.

Vi håber du er blevet klogere på mulighederne for at låne penge til pensionister.