Lån penge til julen og julegaver

Har du brug for et lån til julen eller dine julegaver? Julen er en dyr tid og flere statistikker og undersøgelser viser, at det er måneden hvor forbruget topper og hvor landets webshops har den klart største omsætning.

Det er ikke kun julegaverne der koster penge. Det samme gør den dyre and, juletræet og hvis du skal afsted med familien. Har du brug for penge til julen? Så er der gode muligheder for at låne på nettet.

Kom godt i gang på denne side. Ansøg via vores oversigt hos de førende udbydere online.

Det er 100 % gratis og helt uforpligtende at ansøge og du kan søge alt fra 100 – 50.000 kroner. Udfyld flere ansøgninger, så du er sikker på at finde den billigste løsning.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
6.000 kr.20 årNejAnsøg
6.000 kr.20 årNejAnsøg
10.000 kr.20 årNejAnsøg
50.000 kr.20 årNejAnsøg
400.000 kr.23 årNejAnsøg

 

Lån penge til julen og julegaver online er nemt og hurtigt, hvor du typisk får svar inden for få timer. Lånefirmaerne vil være langt mere åbne og forstående, end du kan forvente i banken.

På nettet stilles der ingen spørgsmål og kravene er meget begræsende. Dine muligheder for at blive godkendt er altså rigtig gode.

 

Lån til de dyre julegaver

Ansøg om 3.000 – 350.000 kr. online

På nettet har du mange valgmuligheder, når du skal søge lån til julegaver eller julen som helhed. Over 8 forskellige udbydere kan hjælpe dig med lån på 10.000 kroner og opefter. Det vil være nok penge for de fleste.

Der er blevet skrevet og sagt meget om lånemarkedet online gennem årene, men faktum er at det er i rivende udvikling. Der kommer hele tiden nye udbydere til, med Plutus og Kliklån som de to seneste eksempler. Mkom.dk har tidligere lavet en anmeldelse af Plutus lån.

Der findes efterhånden lånefirmaer i alle afskygninger. Der er udbydere med smålån på 3000 – 6000 kroner og der er de “større” udbydere, hvor du kan søge flere hundrede tusinder. Hvad angår renterne kan de fås på så lave niveauer som 5-10 %.

Helt overordnet har du altså helt andre muligheder og forudsætninger som forbruger, end for bare 5 år siden. Det er blevet billigere, nemmere og bedre at låne penge til fx. julegaver eller nyt køkken online. Lånefirmaerne blander sig sjældent i formålet bag. Så du skal ikke “stå skoleret” som i banken, hvor de ofte skal overbevises om dit behov for et lån til julen.

Lån efter dine behov

Mkom.dk hjælper alle vores brugere med at søge om lån efter dine behov online. Alt efter hvilken alder eller beløb du efterspørger.

Klik ind på en af de passende sider til højre, for at komme godt i gang med ansøgningsprocessen. På alle siderne vil du finde en god oversigt over lånemulighederne online, ud fra din situation.

 

Julen er en dyr tid

Der er ingen tvivl om at julen er en dyr tid. Det kan de fleste danskere og familier skriver under på. Desværre er den økonomiske støtte meget begrænset for de danskere, der ikke har så mange penge.

Dansk Folkehjælp har tidligere kørt Julehjælp konceptet, der skal hjælpe de familier med færrest penge. Hvis du skulle få afvist alle dine låneansøgninger kan det være et godt alternativ, men bemærk at der stilles krav til din økonomi.

Det er altså kun en udvej for de hårdt ramte børnefamilier. I 2011 var der ca. 11.000 ansøgere og 7.159 blev godkendt. Så der er håb forude, hvis du virkelig har en hårdt ramt privatøkonomi.

De uddelte julepakker/økonomisk støtte var på 4.100 kr. i 2010, så det er penge nok til at familien kan få en fornuftig jul og børnene nogle gode julegaver.