Lån penge som tandplejer eller dagplejer

Lån som tandplejer & dagplejer

Ønsker du at låne penge som tandplejer, dagplejer eller lignende? Så har du gode chancer for at blive godkendt online, hvis banken har sagt nej, eller du foretrækker en hurtigere låneproces.

Din alder og indkomst bør være tilstrækkelig for, at du frit kan ansøge hvor du foretrækker online. MKOM har lavet en top 3 med flere af dine bedste muligheder online. Se mere, hvis du gerne vil låne som tandplejer, dagplejer eller barnepige.

Top 3 lånemuligheder på nettet

Der er kommet mange udbydere på nettet, hvorfor det kan være svært at overskue, hvem der er billigst og bedst. Vi har gjort forarbejdet for dig, ved at samle 3 af de førende, alt efter din økonomiske situation.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
5.000 - 400.00023 årNejSøg
10.000 - 50.00020 årNejSøg
100 - 6.00020 årNejSøg

Vi anbefaler Bank Norwegian hvis du søger et større pengebeløb. Her kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kr.

Vi anbefaler Vivus hvis du mangler op til 4.000 kr. Her kan du nemlig få kredit på 4.000 kroner gratis som ny kunde.

Husk at søge hos mindst 2 udbydere, da du aldrig kan vide hvor du bliver godkendt eller hvilken rente du får tilbudt. Det er uforpligtende og giver dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

Høj godkendelsesrate online

Der er mange fordele ved selskaberne online og én af dem er, at de har en høj godkendelsesrate. Specielt i sammenligning med banken. I dit tilfælde, vil din indkomst være tilstrækkelig til at opfylde kravene hos de fleste udbydere.

Ifølge Jobindex er de forskellige jobs omfattet af nedenstående gennemsnitsløn. Da det højeste faste indkomstkrav ligger på 250.000 om året, vil du med andre ord “tjene nok”.

  • Tandplejer: 27.785 kr.
  • Tandklinikassistent: 24.096 kr.
  • Dagplejer: 21.380 kr.

Er du samtidig over 23 år, har du frit valg på alle hylder. Er du yngre, bør du holde dig til Nordiclån og Vivus. Eller én af de øvrige udbydere du finder på vores hjemmeside.

Relateret på Mkom.dk: Lån penge til tandlægebesøg

Om du er tandplejer, dagplejer eller barnepige gør ingen forskel

Vi har skrevet denne artikel for at gøre dig klogere på muligheder, ud fra den jobmæssige og indkomstmæssige situation. Det har nemlig en klar indflydelse, da de fleste udbydere har faste indkomstkrav, men andre kræver du har fast arbejde.

Hvor meget du tjener, vil derfor have en direkte indvirkning på om du bliver godkendt og hvilken rente du får tilbudt. Når det er sagt, gør det ingen forskel om du er dagplejer, tandplejer eller barnepige. For som udgangspunkt har dit job ingen betydning, det er din indtægt som er det centrale.

Arbejder du som Au Pair eller barnepige, kan der være visse begrænsninger, da din indtægt kan være meget forskellig. Det afhænger af mange faktorer og kan svinge langt mere. I det tilfælde bør du være ekstra opmærksom på udbydernes indkomstkrav.

Vi håber du er blevet klogere på mulighederne og hvor du bør ansøge henne, til at starte med.