Lån penge som håndværker

Lån penge som håndværker

Vil du gerne låne penge som håndværker? De fleste håndværkere tjener mange penge, men derfor kan man altid få brug for flere. Det kan være du gerne vil lave ombygninger i hjemmet, har fået en dyr værkstedsregning eller noget helt tredje.

Mange scenarier kan udspille sig og hvis du gerne vil lavet et forbrugslån som håndværker, er mulighederne gode online. Få overblik på MKOM.

Få låneoverblikket på MKOM

Vi hjælper dig altid med at få overblikket over dine lånemuligheder på nettet. Enten ud fra din alder eller lånebehov. Du kan nemt vælge pengebeløb til højre, hvorefter du kan se de relevante firmaer.

Husk på at alle ansøgninger er gratis at gennemføre. Du bør derfor gøre dit forarbejde ordentligt. Online kan du søge alt fra 3.000 – 400.000 kr., så der bør være muligheder for enhver.

Alle låneansøgninger er uforpligtende

Er det første gang du prøver at søge lån som maler, murer, tømrer eller smed online? Så skal du vide at dit job og nuværende stilling har begrænset indflydelse. Det er din månedlige indtægt, du bliver vurderet ud fra.

Du skal ligeledes vide at alle ansøgninger er 100 % uforpligtende. Det betyder at du kan indhente 2-3 tilbud, så mange du nu ønsker, hvorefter du frit kan sammenligne dem med hinanden.

Herefter bør du vælge den laveste ÅOP og hvis den ikke er tilfredsstillende, kan du i princippet bare afvise alle tilbuddene. Valget er op til dig.

Søg lån som maler, murer eller smed

Håndværkerfaget er et vidt begreb, der dækker over mange jobs og faggrupper. Læser du artiklen som muler, maler eller smed, vil du muligvis betragte dig selv som håndværker.

Du skal opfylde få krav online, hvor du naturligvis skal angive din jobfunktion i ansøgningsformularen. De er dog mere interesserede i din årsindkomst og i at du kan dokumentere denne. Det skal du være parat til.

Desuden skal du være dansk statsborger og ikke stå i RKI, hvilket er noget de fleste kan opfylde. Kan du stå inde for de få krav, har du gode muligheder for at blive godkendt til et lån som håndværker.

Blandet udvikling i byggeriet

Der er en blandet udvikling i byggeriet 2016, hvor Sjælland går godt fremad, mens Jylland generelt går tilbage – med undtagelse af det sydlige Jylland. Dette ifølge Byggefakta.dk, der laver prognoser og jævnlige opdateringer på byggebranchen i Danmark.

Samlet set er der tale om en forventet nedgang på 2 % i hele Danmark og selvom det er marginalt, kan det fortsat ramme visse virksomheder og ansatte. Er du blevet ramt af manglende arbejde i branchen, bliver dit pengebehov ikke mindre. Og selvom du er på dagpenge, kan du fortsat låne penge online.

Det bliver spændende at se hvordan udviklingen bliver i 2017, ikke mindst for dig der dagligt arbejder i branchen.