Lån penge på kontanthjælp

Har du brug for at låne penge trods kontanthjælp, så kan du næsten være sikker på at bankens svar bliver NEJ. Der er heldigvis sket meget med lånemarkedet online, henover de seneste år.

Mulighederne er blevet flere og bedre. Det er slet ikke så dyrt som tidligere og hos langt de fleste. På denne side gør vi dig klogere på dine muligheder for at låne penge på kontanthjælp og informere dig om, hvilke besværligheder du kan forvente.

Det er nemlig en ulempe at være på kontanthjælp, men så længe du har en fast indkomst, kan dine lånemuligheder godt være fornuftige. 

Lån trods kontanthjælp

Der er mange tusinde danskere på kontanthjælp og hvis du har brug for ekstra penge, er du langt fra den eneste. Ifølge Danmarks Statistik var der i marts 2014 omkring 175.000 kontanthjælpsmodtagere i landet og det tal har været stødt stigende siden september 2008. Det var i den periode hvor Finanskrisen for alvor startede.

Men være optimist for der ER gode muligheder for at lave et lån trods kontanthjælp, selvom bankens svar ofte er negativt. Lånefirmaerne på nettet vil ofte være mere åbne og det er helt gratis at ansøge om dem.

Hvor du bør søge afhænger af din  alder og ønskede lånebeløb. Klik dig ind på et passende beløb i højre side, for at lave lån efter dine behov.

Gå til låneoversigt

 

Mkom.dk har lavet en masse gode oversigter, der kan give fuldt overblik over mulighederne online og chancen for at sammenligne udbyderne med hinanden.

Besøg vores låneoversigt for at komme i gang – husk det er gratis og uforpligtende at ansøge.

De besværligheder du kan forvente er primært at din indkomst er for lille. Om den er det, vil afhænge meget af hvilket lånebeløb du vælger. Jo større beløb, jo mere forventes der typisk af dig.

Når det er sagt, så har du gode chancer for at blive godkendt, hvis ellers økonomien er sund og du ikke er i RKI.

Ny kontanthjælpsanalyse viser positive tegn

Vi var tidligere inde på, at antallet af kontanthjælpsmodtagere er stødt stigende og har været det igennem lang tid.

Nu viser en ny kontanthjælpsanalyse fra Beskæftigelsesministeriet, at reformen begynder at vise sin effekt. For unge på uddannelses -og kontanthjælp er nemlig faldet med 6.000 siden 1. januar 2014, hvor reformen trådte i kraft.

Så det er helt sikkert glædeligt for dig og alle andre kontanthjælpsmodtagere. Det viser i hvert fald at der er håb forude, selvom du været uden arbejde længe.

 

Har du brug for lidt ekstra penge og luft i økonomien, så kan du nemt komme i gang med låneansøgningerne på Mkom.dk.