Lån penge gratis i 30 dage

Hvem drømmer ikke om at lave gratis lån, der ikke koster en krone? Det er blevet en realitet på online markedet, hvor flere låneudbydere tilbyder muligheden til første gangs kunder. Vivus og Kvikautomaten er to af de steder, hvor du kan låne penge gratis i 30 dage.

Det helt unikke ved denne mulighed er, at det netop er de små pengebeløb der normalt medfører de højeste ÅOP-omkostninger. Det betyder at du kan gå fra et rigtig dyrt lån på 4.000 kroner, til at det nu er uden renter og gebyrer. Mkom ser nærmere på muligheden i denne artikel. 

 

Lån penge gratis første gang

Det er klart, at denne mulighed kun er gældende for første gangs kunder. Det er altså et tilbud firmaer som Vivus og Kvikautomaten tilbyder nye kunder, for at få dem ind i butikken. Det er der intet galt med og du bør gribe muligheden med begge hænder, hvis du mangler 3-4.000 kroner.

Det er bare vigtigt at vide, det kun gælder første gang og den smarte forbruger vil derfor tænke, at man har ét gratis lån hos hver udbyder.

I vores oversigt over små lån online, finder du Vivus og Lendon. Hos Vivus kan du få kredit på 4.000 kroner gratis i 30 dage som ny kunde. Hos Lendon kan du gratis låne op til 6000 kr. Gå til oversigten, hvis du vil i gang med at ansøge hos dem.

Hvad så anden gang jeg ansøger?

Det nærliggende spørgsmål for mange er, hvad der sker anden gang man ansøger hos enten Vivus eller Kvikautomaten. Her vil det ikke længere være gratis og de samlede omkostninger vil fremgå på det tilbud, du måtte få retur. Her skal du være særligt opmærksom på ÅOP.

Tendensen vil dog være, at du nu kan låne større beløb som kunde. Begge de to udbydere har en generel beløbsgrænse på 6.000 og 7.000 kroner, som vil blive mulige at ansøge som kunde, når man ansøger 2. eller 3. gang. På den led er dette gratis-koncept rigtig smart.

Du får som forbruger muligheden for at låne penge gratis i 30 dage. Låneudbyderen får et kendskab til dig og om din evne til at tilbagebetale pengene. Det giver grundlag for et godt samarbejde  der kan fortsættes og til højere pengebeløb.