Lån med sikkerhed i fast ejendom / hus

Lån med sikkerhed i fast ejendom som hus eller sommerhus, er meget almindeligt hvis du gerne vil have en fordelagtig rente. Det kan være du skal finansiere et boligkøb med et boliglån og ønsker at sætte ejendomme som sikkerhed.

De lånetyper du kan søge på nettet, behøver sjældent at være med sikkerhed. Du kan derimod låne op til 400.000 kr. hvis økonomien er god og uden du skal svare på alverdens spørgsmål om formålet og sikkerhed.

Foretrækker du at låne flere penge og stille sikkerhed bag, bør du i første omgang rette henvendelse i banken. Det kan du ikke få hjælp til på Internettet.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
10.000 kr.20 årNejSøg
4.000 kr.20 årNejSøg

Værd at vide..

  • Det er gratis og uforpligtende at ansøge
  • Lån på nettet er generelt uden sikkerhed
  • Det er specielt ved boliglån man stiller ejendomme som sikkerhed

 

Hvorfor låne med sikkerhed i fast ejendom?

Skal du låne penge og har du fast ejendom som fx. hus, så har du en mulighed for at stille det som sikkerhed. Det gør det altid nemmere at blive godkendt og få attraktive renter.Du har pludselig noget af meget høj værdi, som du kan anvende som sikkerhed i forbindelse med lånet.

Låner du penge og bruger ejendommen som sikkerhed, så betyder det, at den virksomhed, som låner dig pengene kan smide boligen på tvangsauktion, hvis ikke du betaler dit lån tilbage. Dermed risikerer du din bolig, hvis ikke du kan betale de lånte penge tilbage. Dog bør det ikke gå så vidt, da du selvfølgelig har planlagt hele forløbet med lånet, og har en skudsikker plan, som du nemt kan følge.

Har du ikke en god plan, så bør du udarbejde en. Lav noget, som du selv mener er godt, og få derefter feedback på planen af familie, bankrådgiver eller en anden form for eksperter. Mange vil med glæde hjælpe dig gratis, og du kan ikke få nok feedback. Jo mere perfekt plan du har, des bedre er det for både dig og kreditoren.

Fordelen ved, at du bruger din ejendom som sikkerhed er, at du kan få en masse gode lån, til en meget lav rente. Det kan du ganske enkelt, fordi du har noget af værdi, som kreditoren får som sikkerhed. Dermed kan det ikke gå helt galt for dem, som låner dig penge.

Det går under alle omstændigheder hårdest ud over dig som forbruger, hvis du ikke kan betale lånet tilbage til aftalt tid. Så gør for alt i verden dig selv den tjeneste, at gøre forarbejdet ordentligt. Det kan ende med at spare dig for meget tid og en masse penge.

Så brug tiden på, at lave en god plan og finde det bedste lån (det finder du oftest i banken). Det kan anbefales, at du altid undersøger mulighederne for at låne penge i banken, inden du vælger en online lånevirksomhed.