Lån med sikkerhed i bil

Skal du have et lån, så er der en lang række ting som kan gøre det hele meget lettere. Det kunne være en bil eller fast ejendom, der kan fungerer som din sikkerhed. Hvis du vælger at lave et lån med sikkerhed i bil, kan du nemlig være sikker på bedre forhold, lavere renter og større chance for godkendelse.

Omvendt sætter du din bil på spil og det er ikke alle danskere der er lige glade for det. Mkom.dk har fokus på lån på nettet, hvor du slet ikke behøver at tænke på sikkerhedsstillelse. Det fungerer nemlig hurtigt og nemt, uden du skal garantere bil eller hjem.

Tager du et lån med sikkerhed i din bil, så skal du typisk have fat i banken eller bilforhandleren. Vi har samlet en oversigt nedenfor, hvis du foretrækker at ansøge online uden at spekulere på sikkerheden.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
10.000 kr.20 årNejSøg
4.000 kr.20 årNejSøg

 

En bil er en fordel ved store lån

Skal du have et stort lån, så er det uden tvivl en fordel, hvis du har en bil. Som sagt, så siger det sig selv. Værdien af din bil kan dog variere, alt efter mærke og model. Jo mere den har kostet, des højere værdi har den også i forbindelse med et lån, hvor du anvender den som sikkerhed.

Også ved små beløb er det en fordel, hvis du har en bil eller andet af en høj værdi. Det betyder blot, at du har en værdi og bedre mulighed for at tilbagebetale pengene. Kan du ikke betale dem tilbage, ja så ryger bilen. Mere simpelt bliver det ikke. Men har du planlagt det hele og overvejet det, så bør du ikke være nervøs for, hvorvidt du kan betale pengene tilbage?

Du bør dog også vurdere, hvorvidt lånet er vigtigt nok til, at du vil anvende din bil som sikkerhed. Skal du bruge pengene til shopping eller andre fornøjelser, så bør du overveje det en ekstra gang, inden du hæfter med din bil. Ofte er man afhængig af sin bil, eksempelvis i forbindelse med arbejdsmæssige opgaver.

Men er der tale om et lån, som du virkelig har behov for, ja så kan det være en fordel at bruge bilen, da du dermed hurtigt får styrke dine muligheder som kunden. Ikke mindst i landtes banker.

Valget er dit – der er fordele og ulemper ved begge dele.