Lån med lav ÅOP

Lån med lav ÅOP

Alle danskere bør gå efter et lån med lav ÅOP, uanset om de søger i banken, på nettet eller hos en tredje instans. Det er de årlige omkostninger i procent (ÅOP) der definerer dine samlede låneomkostninger i løbet af perioden.

I denne artikel ser Mkom.dk på hvordan du bør gribe ansøgningsprocessen an, når du skal finde den billigste løsning.

 

Sådan laver du et lån med  lav rente

I bund og grund er det simpelt at lavet et lån med lav rente. Når vi nævner “lav rente” er det ud fra dine private forhold og behov. Der er altså tale om at finde den laveste åop ud fra dine individuelle forhold.

Man må derfor aldrig forvente, at to forskellige personer vil opnå præcis samme rente eller åop. Det sker meget sjældent, medmindre Jeres alder, indtægt og personlige forhold er meget ens.

Sådan kommer du i gang

Nu til selve metoden og hvordan du kommer i gang:

  1. Gå til vores låneoversigt for at få overblikket.
  2. Søg så mange steder du kan – mindst 2-3 udbydere.
  3. Sammenlign tilbud og vælg den med lavest ÅOP.
  4. Sørg for at den månedlige ydelse er til at betale.
  5. Underskriv aftalen med dit NemID.

Det behøver ikke være sværere end det og de 5 trin kan uden problemer gennemføres på 15-20 minutter. Det kan lyde kedeligt, men vil spare dig mange tusinde kroner, særligt ved større lånebeløb.

I banken vil du ikke have samme mulighed for at søge hos flere udbydere. Her vil du være nødt til at forhøre dig hos andre banker, men det giver kun mening hvis du søger boliglån. Langt de fleste banker vil nemlig kræve du har aktiviteterne hos dem, før de vil tilbyde dig forbrugslån.

Hurtig lån med lav rente – kun online

Disse hurtig lån med en lav rente er derfor kun en mulighed online. Der er ingen tvivl om at bankernes renter er lavere, men det er en langt mere besværlig og langsommelig proces.

Så hvis det skal være hurtigt, nemt og uden en masse besvær, skal det være online. Om du så kan få en tilfredsstillende lav ÅOP, må være din individuelle vurdering. Men ved at indhente flere tilbud og priser, stiller du dig selv i den bedste tænkelige position.

Husk på at du aldrig er forpligtet til at sige JA til ét af tilbuddene, hvis ingen af dem er gode nok.

Andre metoder til lavere ÅOP

Der findes andre alternative metoder til at opnå en lavere ÅOP, som du bør kende til. Det kan ske ved at stille sikkerhed bag lånet, ved at øge din månedlige indtægt, hæve rådighedsbeløbet eller ved at vælge en kortere løbetid.

Du kan derfor overveje at påvirke disse 4 elementer, hvis du får tilbudt for høje rentesatser. Vi opsumerer her, hvordan du kan opnå en lavere ÅOP:

  • Stil sikkerhed bag
  • Øg din månedlige indtægt
  • Hæv dit rådighedsbeløb
  • Vælg en kortere løbetid

Mkom håber du kan bruge artiklen, for der er mange penge at spare, hvis du ellers griber det an på rette vis.