Lån alt efter dit arbejde

Lån alt efter dit arbejde

Mkom.dk har altid stort fokus på dine behov og vi ønsker at vise dig lånemulighederne, alt efter hvilket arbejde, pengebehov eller alder du har. Dine muligheder vil nemlig afhænge af din situation og vi mener derfor at målrettede oversigter er nyttige.

Det er derfor du finder låneoversigter, alt efter hvor mange penge du søger. Du kan se eksempler på vores oversigter med lån på 25.000 (her) og 150.000 (her). Mulighederne kan være forskellige, alt efter hvilket arbejde, indkomst og pengebehov du har.

Top 5 billigste udbydere online

Der er mange udbydere på markedet online og lad os først understrege, at du i princippet aldrig kan vide hvem der er billigst på forhånd. Det kræver at du indhenter lånetilbud, så du har konkrete renter og tal at forholde dig til.

Når det er sagt giver de vejledende renter et godt indtryk af, hvem der hører til blandt de billigste. Vi nævner her 5 firmaer, der normalt er blandt de mere prisvenlige på markedet:

  • Bank Norwegian
  • Santander Consumer Bank
  • Ikano Bank
  • Nordiclån
  • Vivus (gratis for nye kunder)

Vi anbefaler at du vælger et lånebeløb og besøger vores oversigter, for at se mere

Alle udbydere har forskellige lånegrænser, så det kan ligeledes have en indvirkning på, dels hvor du kan ansøge og dels hvor den billigste løsning findes. Vi tager nu udgangspunkt i en række forskellige erhverv og typer arbejde, for at give dig et indtryk af, hvad betydning det har på online markedet.

Lån som lærer & pædagog

Når vi har skrevet denne artikel om lån alt efter dit arbejde, er det særligt med fokus på din årlige indkomst. Det er nemlig den der har betydning, snarere end hvad du laver. Det gælder uanset om du søger lån som lærer, pædagog, gartner eller psykolog. Det er dog de færreste danskere som er klar over det, hvorfor vi ønsker at oplyse dig om det her.

En gennemsnitlig lærer tjener 30.225 kroner om måneden, mens en tilsvarende pædagog tjener 23.365 kroner. I skrivende stund er det højeste indkomstkrav på 250.000 om året, så det vil ikke være med til at begrænse dig. Vi vil endda mene at du bør have gode chancer for at modtaget et billigt lånetilbud som både lærer og pædagog, da du har en solid indtægt.

Lån som gartner

En gartner tjener gennemsnitligt 24.605 kroner og det er et meget almindeligt niveau på arbejdsmarkedet. Du bør have fornuftige chancer for både at blive godkendt og opnå en god rente på dit lån som gartner. Dette uanset om du efterspørger et mindre forbrugslån på 25000 eller et større lån på 150000 kr.

Renten er altid betinget af din privatøkonomi, eksisterende gæld og hvem du ansøger hos. Det gælder generelt og du bør derfor altid søge hos mindst 2-3 forskellige selskaber, så du giver dig selv de bedste forudsætninger.

Lån som psykolog

En psykolog tjener gennemsnitligt 32.622 kroner om måneden, og uanset om du ligger højere eller lavere, vil dine lånemuligheder være rigtig gode. For ikke nok med at en højere indtægt typisk medfører større rådighedsbeløb, så vil mange udbydere nok kunne tilbyde dig en fornuftig rente.

Alle gennemsnitslønningerne er fundet via Jobindex.

Mange psykologer driver deres egen virksomhed og er det tilfældet for dig, vil det ikke ændrer dine muligheder synderligt. Du skal ganske vist angive at du er selvstændig, ikke lønmodtager, men mere bør der ikke være i det. Det skulle kun være hvis du er nystartet eller spørger i banken. For banken vil ofte være kritiske med at tilbyde forbrugslån til nystartede iværksættere, da den fremtidige indkomst er noget mere usikker.