Lån 30000 – 50000 kr.

Har du for et lån på 30.000 – 50.000 kr., så er det vigtigt du griber ansøgningsprocessen an på bedste vis. Mkom.dk hjælper dig i godt i gang med nedenstående oversigt, hvor du kan blive klogere på de mange valgmuligheder.

Vi arbejder ud fra devicen lån efter dine behov. Det gør vi ved at vise dig dine lånemuligheder uanset hvilken alder eller beløb du foretrækker. Kom i gang nedenfor.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
100.000 kr.18 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg

 

Værd at vide

 • Det er helt GRATIS at ansøge.
 • Det er helt UFORPLIGTENDE at søge om lån.

Dine chancer for at få godkendt en ansøgning om lån på 30000 – 50000 kr. er gode og vil kun blive bedre, jo flere steder du ansøger. Så husk at søge mindst 2-3 forskellige steder.

Hav en plan for tilbagebetalingen

Det ses gang på gang, at folk har optaget lån, uden at have tænkt på, hvordan og hvornår det skal betales tilbage. Det er en stor fejl og du bør ikke lave den samme. Planlæg lånet nøje, så du er sikker på at kunne betale de månedlige afdrag.

Se at få lavet den plan for forløbet. At få et lån på 30000 kr. er relativ nemt, den svære del er forløbet bagefter hvor pengene skal betales tilbage. Du skal derfor gøre forarbejdet ordentligt, så du ikke ender med ekstra gebyrer og gæld. Når det handler om at låne penge så er forarbejdet altafgørende, og værdien af det bør ikke undervurderes.

Du har formodentlig en indtægt som i sidste ende kan finansiere købet, i stedet for at lånet skal gøre det. Du har altid et alternativ, men i mange tilfælde handler det om muligheder og timing. Det er jo ikke altid man kan vente 3-4 måneder på at få pengene.

Men når det er sagt, bør du altid vægte opsparing højest hvis det er en brugbar løsning. Det er bedst for din privatøkonomi og vil spare dig for gebyrer og renter.

Alt i alt skal lånet være gennemtænkt, for ellers løber det hurtigt op i mange penge. Undervurder derfor ikke eksperters viden og input. Det er guld værd, og kan i sidste ende spare dig for mange tusinde kroner i renter.

Video om lån på 50.000 kr.

Overvejer du at optage et lån på 50000 kr.? Så kan du se hvilke krav og muligheder du har i denne video. Som du kan se i oversigten ovenfor, er der en del lånefirmaer som kan hjælpe dig.

FAQ med alt du bør vide

Vi har lavet en FAQ med alt du bør vide, alt efter om du mangler 30.000 eller 50.000 kroner på kontoen. Prisen vil være meget forskellig, alt efter hvilket pengebeløb du søger, men hvem der kan ansøge vil ofte være de samme. Omend dem der bliver godkendt og reelt kan låne pengene, vil afhænge meget af om ens privatøkonomi er tilstrækkelig. Se meget mere her.

Hvad koster et forbrugslån på 30000?

Vil du gerne vide hvad det koster at lave et forbrugslån på 30000 kr.? Udbydernes renter og omkostninger er meget forskellige, så den rente du får tilbudt vil afhænge af to ting. Dels hvilken udbyder du vælger og dels hvilke privatøkonomi og forhold du selv har. Sidstnævnte kan samles under ét område, nemlig firmaernes kreditvurdering af dig.

En samlet vurdering af din indkomst, alder, boligforhold, eksisterende gæld og meget mere. Kreditvurderingen er med til at definere hvilken rente og vilkår du får tilbudt. Det er ikke noget du kan påvirke her og nu, men det kan du over tid. Enten ved at sænke din gæld, højne din indtægt eller styrke din privatøkonomi i øvrigt.

Tilbage til spørgsmålet om hvad det koster. Det eneste måde at finde ud af det på, er ved at ansøge og få fat i flere lånetilbud. Her vil det nemlig fremgå, hvilken rente, åop og omkostninger du bliver mødt med.

Eksempel

Vi har dog lavet et vejledende eksempel, for at illustrere hvad prisen kan ende med at være:

 • Beløb: 30.000 kr.
 • Løbetid: 6 år / 72 måneder
 • Debitorrente: 12 %
 • Opstartsgebyr: 495 kr.

Resultat:

 • Samlede omkostninger: 12.228 kr.
 • Månedlig ydelse:  586 kr.

Over en 6-årig periode, vil det i eksemplet komme til at koste dig ekstra 12.228 kroner oveni. Det er vigtigt at understrege låneeksemplet er fiktivt og du kan derfor ende med at modtage både billigere og dyrere tilbud. Det kræver at du ansøger, for at finde ud af det.

Hvem kan låne 30.000?

Det næste er hvem der så kan låne 30.000, for der er visse krav du skal kunne opfylde. De helt gængse er ingen rki, dansk statsborgerskab og være mindst 18 eller 20 år. Sådan er det hos nærmest alle udbydere. Kan du sige JA til disse, har du et godt udgangspunkt.

Hos visse firmaer kræves ligeledes en bestemt årsindkomst, men ellers er du fri til at indsende ansøgninger hos dine foretrukne lånefirmaer. Hvor vidt du så ender med at blive godkendt og få bevilget et forbrugslån på 30.000 kr. er en anden ting.

Det vil nemlig afhænge af udbydernes kreditvurdering af dig, om de vurderer din økonomi og indkomst til at være tilfredsstillende. Er den det, kan du hurtigt underskrive og have pengene på kontoen. Er den ikke, må du forsøge andre alternativer.

Hvad koster et forbrugslån på 50000?

Vi fortsætter med at se på hvad et forbrugslån på 50000 kr. vil koste dig. For selvom grundprincipperne er de samme, gør det en stor forskel, hvor mange penge du efterspørger. Forskellen på 20.000 fra ovenstående, har med andre ord en mærkbar indflydelse på dine samlede omkostninger.

For ikke nok med at du låner flere penge, du har dem typisk i markant længere tid. Hvorfor der kan nå at pågå mange flere renter på pengebeløbet. Alt sammen noget der bidrager til højere omkostninger. Vi har igen forsøgt at lave et illustrativt låneeksempel:

Eksempel

 • Beløb: 50.000 kr.
 • Løbetid: 8 år / 96 måneder
 • Debitorrente: 10 %
 • Opstartsgebyr: 495 kr.

Resultat:

 • Samlede omkostninger: 22.456 kr.
 • Månedlig ydelse:  755 kr.

Som du kan se bliver dine samlede omkostninger på 22.456 kroner oveni i det pengebeløb du fik ind på kontoen. Samtidig vil den kvikke læser bemærke, at omkostningsniveauet næsten er blevet dobbelt så stort som ovenstående, på trods af lånebeløbet ikke er det. Årsagen er som nævnt, at der tilgår renter i mange flere måneder.

Vi håber gennemgangen gør dig klogere på de renter og omkostninger du kan forvente – og ikke mindst sammenhængen imellem de forskellige begreber og forhold.

Hvem kan låne 50.000?

Vi slutter af med at se på hvem der kan låne 50.000 online. Mange af de samme krav går igen, som du kan læse om ovenfor, men der er ét forhold som fortjener at blive belyst. For når du låner 50000 kroner medfølger der langt større krav til dig som ansøger og ikke mindst din økonomi.

Du vil opleve at du har færre lånemuligheder, jo flere penge du ansøger om, såfremt dine økonomiske forhold er de samme. Hvor grænsen går er umulig at vide på forhånd, men husk på at jo større lånebeløb du efterspørger, desto bedre skal din privatøkonomi være.