Lån 20 – 24 år

Er du mellem 20 og 24 år, så står du i en gunstig situation, hvis du skal have et lån. Der er mange muligheder for forskellige typer af lån, og det er både nemt og hurtigt at optage dem online.

Gør dig selv den tjeneste at sætte dig ind i mulighederne og ansøge hos flere udbydere. Det giver dig nemlig en række fordele. Mkom har samlet en lånetabel med de firmaer, der tilbyder penge til unge i aldersgruppen 20 – 24 år.

Se den nedenfor og klik dig ind på 2-3 af dem for at udfylde en ansøgning. Det er gratis, uforpligtende og kan spare dig mange hundrede kroner i renteomkostninger og stiftelsesgebyrer!

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
10.000 kr.20 årNejAnsøg
50.000 kr.20 årNejAnsøg
150.000 kr.20 årNejAnsøg
350.000 kr.18 årNejAnsøg
400.000 kr.23 årNejAnsøg
4.000 kr.20 årNejAnsøg

 

Lån som 20 – 24 årig

– Sørg for at have orden i privatøkonomien

Skal du have et lån som 20 – 24 årig er det vigtigt med en sund privatøkonomi. Du bør ikke være i Ribers Kredit Information eller KreditStatus. Er du registreret i nogle af dem, så bliver det pludseligt meget svært at blive godkendt – ja nærmest umuligt. Det er uanset din alder! Du skal holde dig væk fra RKI og KreditStatus, da det ikke just er noget positivt at være medlem af.

Derudover anbefaler Mkom.dk at du holder dig til ét lån, frem for at lave flere små. Det giver dig hurtigt mange omkostninger og medfører stor overskuelighed. Ulemperne står faktisk i kø. Så er det langt bedre at lave et stort forbrugslån, hvor du får mere attraktive forhold som kunde. år.

Har du en form for fast indtægt, så bliver det hele også en del nemmere. Det er en form for sikkerhed for dem, som låner pengene til dig. Har du en indtægt, så har du også et godt grundlag for at kunne betale pengene tilbage. Det giver sig selv. Derfor er et fast job eller en fast SU klart en fordel, hvis du skal have et lån som ung.

Heldigvis har mange unge en fast indtægt. Det betyder også, at det er sjældent, at der virkelig er et stort behov for at søge finansiering. Men der kan som sagt være situationer, hvor man ikke kan undgå at skulle låne penge fra udbydere eller familie.

Skal du ud og skaffe penge, er det rigtig afgørende du undersøger markedet, så man ikke tager det første og bedste lånetilbud. Indhent flere, sammenlign deres ÅOP og vælg det du foretrækker.

Forbrugslån til 20 – 24 årige

– Alt du bør vide som ung låner