Jeg er ikke i RKI

Er du ikke registreret i RKI, så har du alle muligheder for, at optage et lån. I hvert fald, hvis man ikke har alderen med i overvejelserne, da der er en række lån, som du du skal være i bestemte aldersgrupper for at optage.

Kan man finde dig i RKI, så er dine muligheder næsten lig nul. Langt de fleste virksomheder ønsker ikke at låne penge ud til dem, som ikke kan tilbagebetale sin gæld. Det giver heldigvis sig selv.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg
150.000 kr.20 årNejSøg
50.000 kr.20 årNejSøg
10.000 kr.20 årNejSøg
4.000 kr.20 årNejSøg

 

Er du ikke registreret i RKI?

Så kan du nemt og hurtigt optage diverse lån

Er du ikke en del af RKI, så er der ingen grund til, for virksomheder, ikke at låne penge til dig. Dog afhænger deres valg af en masse ting, og du kan derfor godt risikere, at eksempelvis banken ikke vil låne dig penge. Dog kan du altid finde en alternativ løsning og Internettet rummer gode muligheder for nemt og hurtigt at komme i gang.

Du bør for alt i verden undgå Ribers Kredit Information. Det kan ødelægge dine fremtidige muligheder for, at blive godkendt. Det vil betyde, at du i fremtiden ikke kan optage et lån til køb af en bil eller bolig. Derfor bør du søge finansiering med omtanke og aldrig tage forhastede beslutninger. Et lån kan hurtigt, uanset størrelsen, forvandle sig til en stor gæld. Det ses gang på gang.

Desværre opstår gælden ofte hos unge, hvis økonomi mange år ud i fremtiden vil blive ødelagt. Derfor bør man ikke optage et lån, hvis ikke der er et stort behov, eller hvis du ikke kan få tilbudt en attraktiv rente. Bliver du først registreret i Ribers Kredit Information, så er vejen ud af selvsamme indeks lang og besværlig.

Derfor skal du bare undgå det, så du ikke skal tænke på vejen ud af indekset. Skal du låne penge, bør du vælge et sikkert lån – eventuelt et lån, som du optager hos dine forældre, selvfølgelig med en plan for tilbagebetalingen, eller et lån i banken. Begge løsninger har sine stærke og svage sider, hvilket betyder, at det skal overvejes nøje, inden lånet optages.

Så længe der er en plan for tilbagebetalingen, og den overholdes, så kan det ikke ende helt galt.