Hvad koster det at låne 175.000 kr?

Lån 175.000 kr.

Et lån på 175.000 kroner kan være behjælpeligt, hvis du fx. skal indrette din bolig, købe bil eller renovere i hjemmet. Uanset hvad du skal bruge 175.000 kr. til, så kan du blive klogere på dine muligheder og omkostningerne i denne artikel.

Den store forskel ved banken vs. online udbydere er, at der er en mere kompliceret og længere ansøgningsproces i banken. Mere om udbydere og omkostninger ved at låne 175.000 her.

Hvad er mine muligheder for lån på 175.000?

Lad os starte med at se på dine muligheder, for det er primært Bank Norwegian og Santander Consumer Bank du kan vælge imellem, når du søger online. Det er to af de førende firmaer, specielt når det kommer til de store lånebeløb.

De kan hjælpe dig uanset om du søger pengebeløb på 150.000, 175.000 eller 200.000 kr. Dette til fornuftige renter og hvor de fleste har muligheden for at blive godkendt.

Udbyder
Beløb
Alder
RKI
Kom i gang
400.000 kr.23 årNejSøg
350.000 kr.18 årNejSøg

 

Når du søger på nettet, har du selv fuld frihed til at vælge præcis det beløb du foretrækker. Det vil så være op til selskaberne at vurdere, om din økonomi og personlige forhold er “gode nok” til at blive godkendt.

MKOM har mange relevante oversigter på hjemmesiden, der altid giver dig et hurtigt indblik i de førende muligheder. Hvis du behøver lidt andre beløb, kan vi anbefale dig at tjekke vores nærliggende sider om forbrugslån på 150.000 og forbrugslån på 200.000.

Det er godt at bruge lidt tid på research

Inden du vælger en låneudbyder, kan du med fordel bruge lidt tid på at tjekke alle de løsninger ud, du kan finde på nettet. Der er nemlig stor forskel i priserne. Omkostningerne for et lån på 175.000 kan variere meget og afhænger især af renten. Du skal derfor være påpasselig og holde godt øje med renteomkostningerne, men også hvor lang tid, udbyderen vil have dig til at betale tilbage.

Et lån med en rente på 10 procent vil nemlig ikke koste det samme, hvis det betales tilbage over 72 måneder, som hvis det blev betalt tilbage på 90. Altså en tilbagebetalingsperiode på enten 6 eller 7,5 år.

Med den korte løbetid kommer de samlede renteomkostninger op på lige under 59.000 kroner.

Med den længere løbetid vil du få omkostninger på næsten 75.000 kroner.

OBS: Vær opmærksom på det er et fiktivt eksempel, for at understrege en pointe og illustrere løbetidens betydning.

Det kan derfor betale sig at sætte sig ind i andet end renten. Især når du arbejder med et så stort beløb som 175.000 kroner.

Ovenstående er beregnet ud fra et tænkt eksempel, men med virkelige parametre. Du kan nemt selv undersøge de løsninger du overvejer, ved at taste informationerne ind i en låneberegner. Her får du også mulighed for at indtaste din månedlige ydelse, stiftelsesomkostningerne, løbetid, rente og lignende. Det giver dig et godt indblik i hvad det koster og dertilhørende informationer som ÅOP mv.

Hvad hvis pengene kommer fra banken?

Med forbrugslån i banken kommer ofte høje renter og ikke helt den samme mulighed for at presse prisen ned ved at indhente flere tilbud. Du kan godt tage et lån i en bank uden at være kunde der forinden, men det er nemmere for dig selv at holde styr på, hvis det hele kører igennem én bank.

Hos Nordea skal man betale en variabel rente på 16,75 procent, hvis man ikke er fordelskunde ifølge hjemmesiden. Der er dog også en anden form for “sikkerhed” ved at låne i en bank, men om denne er en rente på 16,75 % værd, må man selv finde ud af.

Når alt kommer til alt er en bank en virksomhed som så mange andre, så det er ikke altid umuligt at handle lidt med dem. Stil dig selv i det bedste udgangspunkt, ved at indhente flere lånetilbud på 175.000 kr. Det kan du nemt og gratis gøres via oversigten.