Hvad koster det at låne 25000?

Hvad koster det at låne 25000 kr.

Vil du gerne have et indtryk af hvad det koster at låne 25000, inden du vælger at ansøge, så er du meget fornuftig. Det er altid en god idé at sætte sig ind i forholdene, af flere grunde. Dels så du ved hvad du går ind til og dels så du nemmere kan identificere den rigtige/bedste løsning.

MKOM har lavet en række prisberegninger der giver et fint indblik i rentens indflydelse og hvad det vil koste at låne 25000, ud fra fastsatte parametre. Brug vores prisberegninger vejledende.

 

Prisberegninger der giver et indtryk

I vores prisberegninger har vi gået ud fra følgende parametre, men hvor renten er sat på to forskellige niveauer. Hvad du får tilbudt kræver at du indhenter lånetilbud først. Se hvor du kan låne 25000 lige her.

Vi har regnet med nedenstående debitorrenter, så du bl.a. kan få et indtryk af hvilken forskel en renteforskel på 2 % betyder på bundlinjen, for dine samlede omkostninger:

 • Lånebeløb: 25.000 kr.
 • Låneperiode: 2 år og 6 måneder (30 mdr)
 • Opstartsgebyr: 800 kr.
 • Debitorrente: 9,0 % og 11,0 %

Prisen for lånene

Lånet til 9,0 %

 • Samlet omkostninger: 3.882,49 kr.
 • ÅOP før skat: 12,12 %
 • Månedlig ydelse: 962,79 kr.

Lånet til 11,0 %

 • Samlede omkostninger: 4.589,41 kr.
 • ÅOP: 14,35 %
 • Månedlig ydelse: 986,37 kr.
 • Difference: 706,92 kroner dyrere

OBS: Vær opmærksom på det er et fiktivt eksempel, for at understrege en pointe og illustrere rentens betydning.

Som det fremgår vil der være forskel i de samlede omkostninger, men dyrere er det som sådan ikke. Mange danskere har et indtryk af det er forfærdeligt dyrt at optage forbrugslån online, men kan du opnå disse renteniveauer, behøver det ikke være tilfældet.

Selv hvis du skulle ende med lidt dyrere tilbud, kan det være en brugbar løsning. Det centrale er bare at du kan betale den månedlige ydelse uden problemer. Og at du sikrer dig det ikke koster noget at betale lånet ud før tid. Det kan spare dig en masse penge, hvis du fx. får denne mulighed 6-8 måneder før tid.

Hvem kan låne 25000?

Det næste spørgsmål er hvem der kan låne 25000 kr? Det er et bredt spørgsmål, men én ting du ikke må være, er registreret som dårlig betaler (RKI). Læs hvorfor RKI registrering er en hindring her.

Derudover vil det være meget forskelligt, hvilke udbydere der kræver hvad. Banken vil ofte være de mest “skrappe”, hvor du skal fremvise lønsedler, indsende månedsbudget og lignende materialer. De kender din økonomi indgående, men vil ofte stille større krav til din privatøkonomi for at godkende dig.

Online er der færre, men faste krav til at du fx. skal have en bestemt alder eller månedsindtægt. Sådanne standardvilkår findes sjældent hos banken, men det er helt normalt online, hvor de skal opfyldes før du kan ansøge.

De to approaches og fremgangsmåder er forskellige, men de fleste danskere i arbejde, kan låne 25000 online. Det handler bare om at søge flere forskellige steder, så du er sikker på at blive godkendt og få attraktive tilbud retur. Du har jo lige set hvilken forskel selv små renteforskelle kan gøre.