Hurtige lån med NemID

Hurtige lån med NemID

Har du brug for at låne penge hurtigt, så er nettet blevet din bedste mulighed. Efter at NemID løsningen er kommet på markedet og lånefirmaerne har taget den til sig, kan du nu lave hurtige lån, hvor aftalen underskrives samme dag.

Ventetiden på posten og alt det bureaukratiske besvær er blevet fjernet hos begge parter. Mkom.dk ser på de populære hurtig lån med NemID her – se hvordan du kommer i gang.

Søg om hurtig lån med NemID

I gamle dage var du nødt til at tale med din bank om, hvilket lån de kunne tilbyde. Derefter skulle du godkendes, hvilket ofte betød længere venteperioder. En proces der kunne tage alt fra uger til måneder.

Sådan er det ikke mere, for online kan du søge hurtige lån på få minutter og underskrive med NemID, når du har modtaget tilbud retur. Internettet har gjort processen meget nemmere for dig. Du kan finde alle de informationer du har brug for online og når du har udvalgt dine favoritter, kan du nemt og uforpligtende ansøge via firmaernes hjemmesider. Du kan komme i gang via knappen.

Gå til oversigt og søg lån uden sikkerhed

Efter du har ansøgt en 2-4 steder, modtager du hurtigt svar og så kan du frit sammenligne og vurdere diverse tilbud. Når du har valgt din favorit, skal du blot følge udbyderens instruktioner og bekræfte aftalen med din digitale signatur.

NemID har fjernet besværet ved at skulle printe, underskrive og sende alle dokumenterne retur til långiveren. Begge parter vil altså opleve langt mindre bureaukratisk arbejde og en langt hurtigere proces.

Du kan have pengene næste dag

Når du bare kan bruge dit NemID til at bekræfte din identitet, gør det selvfølgelig hele låneprocessen lettere. Du skal ikke sende nogle breve, du skal ikke engang sende nogen e-mails. Det har også en stor effekt på den tid, det tager dig at ansøge og blive godkendt til lånet.

Når du kan klare det hele på din computer hjemme i sofaen, kan det ordnes på få timer. Selve forarbejdet tager selvfølgelig tid, fordi du skal finde ud af, hvilke udbydere der kan tilbyde det bedste lån. Det kan du gøre via vores oversigter. Men ansøgningen tager kun få minutter og derefter går der ikke lang tid før du modtager tilbud og kan være godkendt.

Efter underskriften med NemID, bliver pengene sat ind på din bankkonto. Langt de fleste lånefirmaer vil have indsat pengene på din konto allerede dagen efter, du har ansøgt. Faktisk kan du være heldig at have pengene på din konto allerede på samme dag. Det kræver blot, at du har samme bank som udbyderen.

Der er i sandhed tale om en hurtig låneløsning, for dig der ikke kan eller gider vente i flere uger. Store dele af grunden til de hurtige lån med NemID, er blevet muliggjort af den digitale signatur.

For mere information om den digitale signatur, kan du besøge www.nemid.nu.