Forbrugslån til iPhone

Forbrugslån til iPhone

En iPhone er uden tvivl et af de mest populære valg, når danskerne skal ud og vælge ny smartphone. Den lækre mobil har taget verden med storm med sit lækre design og sin smarte teknologi, og Apple udvikler hele tiden innovative og nye modeller af den stilsikre iPhone.

Men prisen er også derefter, og derfor kan det virke som en stor mundfuld at skulle betale for en ny iPhone her og nu.

Vi ser på dine muligheder for at finansiere din iPhone, så du bedre kan få råd.

Finansiering af iPhone 5, 6 & 7

En helt oplagt mulighed er at vælge et af de mange online forbrugslån, som er tilgængelige i dag. Her får du nemlig en række fordele. Først og fremmest kan du helt selv sammensætte lånet efter dine behov. Du vælger således selv dit ønskede beløb (alt mellem 5.000 og 400.000 kr), ligesom løbetiden også frit kan sættes, som det passer dig. På den måde får du lige nøjagtig det beløb, du får behov for, og du vælger selv, om du vil afbetale meget hver måned eller kun en lille smule – alt efter hvad du har råd til.

Desuden får du stor personlig frihed ved at vælge et forbrugslån, fordi du kan anvende pengene til lige præcis det, du har behov for – fx en iPhone. Der kommer ingen spørgsmål til formål undervejs, og det giver dig en enorm fleksibilitet hele vejen igennem.

Sidst men ikke mindst, er selve processen både hurtig og ukompliceret, ligesom kravene til dig som kunde ikke er lige så høje som i banken. Det gør det noget nemmere at optage et online forbrugslån, og du kan klare det hele online hjemme fra din egen sofa.

Hvilken model bør jeg vælge?

Der findes efterhånden et hav af forskellige iPhones på markedet, og det kan være vanskeligt at gennemskue, hvilken der er den rette for dig. Derfor giver vi dig her et kort overblik over de tre nyeste skud på stammen fra Apple:

Kort om iPhone 5

iPhone 5 er uden tvivl den billigste af de tre modeller, men der er også kommet en del forbedringer til efterhånden, som den ikke har fået med sig. Størrelsen er overkommelig, og både telefon og skærm er mindre end de nye modeller. Det kan være fint til dig, der ikke har behov for en stor skærm, og som gerne nemt vil kunne have telefonen i lommen.

Skærmen har en dårligere opløsning end de nyere modeller, men det er ikke noget, den almene person vil lægge mærke til. Til gengæld får du ikke det skarpeste kamera, særligt når det gælder selfie-kameraet. En rigtig fin telefon til at klare alle grundlæggende opgaver, men uden den nyeste teknologi og features.

Kort om iPhone 6

iPhone 6 er opdateret med nogle nye tiltag ift. til sin lillebror. Her får du det smarte ridsesikre glas, som kan være en stor fordel for mange. Kamera og video er opdateret med nogle smarte features, men megapixel er stadig det samme. Batteriet har fået en noget længere levetid, og så er den opgraderet med nogle smarte features såsom fingerprintsensor.

Kort om iPhone 7

Det nyeste tiltag i familien er 7’eren, som udmærker sig med den nyeste teknologi og fede innovative tiltag. Det helt rigtig valg for dig, der stiller høje krav til din smartphone. Udenpå ligner den sin lillebror, men materiale og design er stærkere og mere holdbart, så den kan holde til mere slid. Kameraet er blevet forbedret væsentligt, ligesom batteritiden også har fået et skub i den rigtige retning. Desuden er telefonen noget kraftigere med en større hukommelse samt hurtigere forbindelse.

iPhone på afbetaling – en god idé?

Mange elektronikforhandlere tilbyder dig at købe din smartphone på afbetaling. Her skal du dog være meget opmærksom på skjulte omkostninger, renter og gebyrer, som nemt kan gemme sig i tilbuddet. Se altid på den samlede omkostning og sammenlign så denne med prisen på at optage et forbrugslån. Så kan du hurtigt vurdere, hvilken løsning, der er rigtig for dig.