Forbrugslån til barnedåb & konfirmation

Finansiering af konfirmation & barnedåb

Har du brug for et forbrugslån til barnedåb eller konfirmation, har du gode muligheder for at få det online. Det kan godt være svært at overbevise banken om du skal have et lån på 10.000, 15.000 eller 25.000 til begivenheden, selvom begge er betydningsfulde events.

Mkom.dk ser på dine muligheder for at låne penge til forestående barnedåb & konfirmation online. Der er altid mange barnedåbe i løbet af foråret og sommeren, ligesom der venter mange konfirmationer i april og maj måned.

Finansiering af barnedåb

Prisen på en barnedåb afhænger meget af hvordan du ønsker at holde festen, efter barnet er døbt. Du kan vælge at holde det tæt ved kirken, hvor du får nogle til at stå for at levere maden, men hvor serveringen sker via et buffetbord. Eller du kan vælge den mere eksklusive løsning, hvor du finder et hyggeligt spisested, hvor I kan få mad med servering og eget lokale.

Ingen af delene er gratis, men specielt sidstnævnte vil have en vis pris pr. kuvert. Omvendt vil de fleste føle at barnets første fest skal holdes med manér og så er det altså bare mere lækkert. Også selvom det kan ende med at koste ekstra. De fleste barnedåbe bør kunne finansieres for 15.000 kroner.

Uanset hvad du finder på, har du gode muligheder for at søge finansiering af barnedåb online, hvor du kan ansøge om forbrugslån på alt fra 5.000 – 400.000 kr., alt efter hvem du vælger. Mkom.dk har mange relevante oversigter, der kan give dig overblikket.

Se hvem der tilbyder forbrugslån på 15000 her.

Gode råd til barnedåb

Gode råd kan være dyre og hvis det er din første barnedåb som forælder, bør du spidse ører nu. Vi giver dig nemlig en række gode tips og anbefalinger, du bør skrive dig bag øret.

 • En barnedåb forløber langt mere roligt og afslappet, end fx. bryllupper, så tag det helt roligt!
 • Kontakt præsten i god tid og få aftalt dato.
 • Du mødes med præsten nogle uger før, for at aftale det praktiske.
 • Du skal aflevere barnets fødsels- og navneattest, samt tilsvarende som forældre. Navn og adresse på fadderne er også nødvendigt.
 • Inviter tidligt, så du er sikker på alle kan komme.
 • Beslut hvem der skal være gudmor/gudfar og faddere (2-5 faddere).
 • Faddere er typisk familiemedlemmer eller nære venner.
 • Gudmor/Gudfar er personen som bærer barnet. Der kan typisk kun være én.
 • Alle disse skal sidde tæt ved barnet i kirken.
 • Den klassiske bordpynt bør være lyseblå/lyserød, alt efter om det er en dreng eller pige.
 • Dåbskjolen – I bør kunne finde en, der løber i familien.
 • Barnet skal være navngivet inden for 6 måneder.

Er du bange for at glemme vigtige detaljer, midt i al planlægningen? Så kan vi anbefale dig at besøge Folkekirken.dk, hvor de har skrevet en artikel om ting du skal huske.

Finansiering af konfirmation

En konfirmation vil typisk være dyrere end barnedåben, alene på grund af arrangementet og menuen. Der vil typisk blive serveret en 3-retters menu, være servering og så koster det penge at leje enten lokaler eller festudstyr. Så hvor en barnedåb måske kan finansieres for 15000 kroner, vil en konfirmation hurtigt løbe op i 25000 kr.

Da du skal stå for finansiering af konfirmation som forælder, bør du fastsætte et budget, så I har et udgangspunkt når der skal findes lokaler, bestilles menu og hvad der ellers følger med. Online kan du låne 25000 kroner hos flere udbydere, så det bør ikke være nogen hindring. Igen vil vi henvise dig til vores oversigter.

Se hvor du kan søge forbrugslån på 25000 her.

Gode råd til konfirmation

Står du foran at skulle holde konfirmation for din dreng eller pige, er der en række ting som er gode at få styr på tidligt i forløbet. Først og fremmest bør du tage ansvar, men inddrage konfirmanden i hele processen, så det bliver et personligt arrangement. Og så han/hun lærer en masse af det undervejs.

Det skal være konfirmanden som laver invitationer, vælger menu osv. da det er deres fest, men støt al hvad du kan undervejs. Her er 5 af de ting der er vigtigst at få styr på. Resten giver nærmest sig selv.

 • Invitationer med ønskeliste
 • Vælg stedet – skal det holdes privat eller i lokaler?
 • Vælg menuen
 • Tøj til konfirmanden
 • Indslag (aftales med køkkenet/personalet)

Der kommer notorisk mange indslag og taler til en konfirmation. Disse bør aftales med personalet, der står for serveringen og ellers kan folk altid slå på glassene. Regner du med at tale til festen, vil vi anbefale dig at huske følgende:

Du skal tale lige fra hjertet og brug stikkord, frem for mange skrevne sætninger. Det gør talen mere personlig og levende. Husk at holde talen kort, så den ikke bliver for langtrukken og kedelig.

Vi håber du at fejre konfirmandens første fest som voksen. Det er på mange måder en festdag, hvor der ikke bør mangle noget og hvis det kræver et lån, må det være sådan.