Forbrugslån med forsikring og pause

Forbrugslån med forsikring og pause

Der er sket meget på lånemarkedet de senere år. Der er kommet nye udbydere til i skikkelse af Santander Bank, Fokuslån og Bank Norwegian. De har alle været med til at skabe øget konkurrence og givet dig muligheden for at opnå lave renter.

NemID har bidraget til en hurtigere låneproces, hvor du kan optage lånet samme dag som du har ansøgt. En klar fordel for begge parter, da I slipper for breve frem og tilbage. Senest er det både blevet muligt at lave forbrugslån med indbygget forsikring og med muligheden for at sætte ydelsen på pause.

Forbrugslån med forsikring

Mange danskere har oplevet konsekvensen af at miste deres job under Finanskrisen og det har med garanti gjort ondt på rigtig mange. Særligt dem der lige har taget et forbrugslån online eller som bare har en stor gæld.

Derfor har udbydere som DER Privat Finans nu givet dig muligheden for at lave et såkaldt Tryglån. Det betyder at du bliver forsikret mod arbejdsløshed, hvis du skulle ende i den ulykkelige situation. En oplagt løsning for dem, der ikke føler sig 100 % sikre i jobbet, eller som bare foretrækker denne tryghed.

Løsningen fungerer ved at udbyderen betaler dine månedlige afdrag, såfremt du bliver fyret. Denne økonomiske belastning bliver altså fratrukket dine skuldre, så du har nemmere ved at få hverdagen til at fungere. For nok kan du gå fra lønmodtager til dagpengemodtager, men lønnen er sjældent den samme. Og hvis den endelig er, vil det kun være rart med denne forsikring.

Forbrugslån med ydelsen på pause

Den anden mulighed er for dig, der ønsker luft i økonomien, når det er mest tiltrængt. Det kaldes for Pauselån og giver dig muligheden for at sætte ydelsen på pause.

Hvis du søger et lån på 25000 kr. med en løbetid på 48 måneder, er det jo meget sandsynligt at du løber ind i måneder med uforudsete omkostninger. Og de kan blive så store, at det presser din privatøkonomi maksimalt.

Her kan muligheden for at pause ydelsen uden omkostninger være en stor fordel. Det er normalt forbundet med dyre omkostninger, hvis det ønskes, men her er det en del af løsningen. Du kan tilmed vælge at betale hele forbrugslånet ud, såfremt du får mulighed for det før tid.

De fleste danskere der har prøvet at låne penge før, ved det ikke er rart at mangle penge til sine regninger og månedlige afdrag. Pause-muligheden er en innovativ løsning på et behov, der har eksisteret længe, men som er blevet endnu mere aktuelt efter Finanskrisen.

Mkom er generelt meget begejstret for de to nye muligheder, du har som forbruger. Det gør nemlig at renten ikke betyder alt, men at der kommer nye fordele i spil, når du skal vælge din foretrukne løsning.