Ferratum anmeldelse

Mkom fortsætter vores række af anmeldelser, efter at have set nærmere på Plutus ApS og Pengeautomaten.dk. Begge udbydere med hver deres udgangspunkt, krav og lånemuligheder.

I denne artikel kan du læse om et lånefirma, der adskiller sig i endnu højere grad. For Ferratum er kendt som én af Europas største, inden for små kviklån og kassekreditter.

Få et nærmere indblik i firmaet, i vores Ferratum anmeldelse med alt du bør vide om kreditmuligheder, krav og vilkår. 

Ferratum krav, vilkår og kreditmuligheder

Mkom.dk har samlet en række af de mest centrale krav og vilkår du vil møde på Ferratum.dk. Det giver dig et godt indblik i, om de kan hjælpe dig og om du ønsker at forfølge muligheden:

  • Kredit på 1.500 – 15.000 kroner
  • Rentefri kredit de første 30 dage
  • Alderskrav: 23-75 år
  • Ingen sikkerhed
  • Ingen dårlige betalere (RKI)
  • Bosat i Danmark

Positive tilkendegivelser

Du har nu muligheden for at få en rentefri kredit på 30 dage, hvilket er rigtig positivt, da det begrænser dine omkostninger betydeligt. Samtidig har Ferratum.dk fået rigtig positive tilkendegivelser på nettet.

Langt de fleste er tilfredse med hvor hurtigt og nemt det er, med muligheden for at få pengene samme dag. Alt dette beviser en Trustpilot score på imponerende 8.8. Så hvis du endelig skal søge kredit på op til 15.000 kroner, kan vi kun anbefale dig at ansøge hos Ferratum.

Værd at vide om Ferratum Denmark ApS

Ferratum Group er selskabet bag aktiviteterne i hele Europa. Det er en finsk virksomhed der blev startet i 2005 af Jorma Jokela.

På daværende tidspunkt var de faktisk det første europæiske firma, der begyndt at tilbyde sms lån, der siden har været meget populære, selvom de historisk har været forbundet med høje omkostninger.

Nu er Ferratum aktive i 21 forskellige lande og deres danske afdeling/selskab åbnede tilbage i 2009. Det betyder at de har været på det danske marked i over 5 år efterhånden.