Det billigste lån nogensinde er en realitet

Alle danskere og boligejere sukker efter at finde de billigste lån på markedet og nu er det billigste boliglån nogensinde blevet en realitet ifølge Christian Heinig fra Realkredit Danmark.

Det er nemlig muligt at låne en million kroner til kun 525 kroner om måneden ved et F1-lån. Der sker via en negativ rente.

Så hvis du er boligejer eller overvejer at købe, er der al mulig grund til at udnytte det attraktive renteniveau. Mkom.dk ser nærmere på det historiske renteniveau og billigste lån nogensinde.

 

Negativ boliglånsrente på -0,31 %

Vi er blevet vant til at renterne ligger på høje niveauer, men det er faktisk den negative boliglånsrente, der danner baggrund for det ekstremt billige lån.

I øjeblikket kan du opnå en negativ rente på -0,31 % hos Realkredit Danmark og inden længe vil tilsvarende sandsynligvis kunne findes hos øvrige realkreditinstitutter.

Sølle 525 kroner for et lån på 1 million kroner er historisk og der går lang tid før man får samme mulighed som dansker. I det store billede, er det blevet udråbt til det billigste nogensinde og vi får se om den “rekord” bliver slået over de næste måneder.

 

Gælder kun nyoptagede lån – ikke omlægninger

De laveste priser og negative renter er kun gældende for nyoptagede lån, da omlægninger indebærer en kursskæring der er fordyrende. Ikke meget, men 0,3 point.

Der skal refinansieres flekslån i den kommende uge, hvor det forventes at de negative renter ligeledes kan findes hos Totalkredit og Nykredit.

Det er ikke kun på boligmarkedet at man kan få glæde af lavere renter. Den samme tendens har været gældende på online lånemarkedet, omend det relativt set, er på et langt højere beløb.

 

Omlæg mens du kan

Vi nævnte kort at det ikke er helt så fordelagtigt at omlægge lån, som at optage et nyt. Når det er sagt, kan der opnås rigtig store besparelser.

Der er derfor al mulig grund til at omlægge mens du kan og mens renterne er så gunstige. De kan gå hurtigt i vejret, så muligheden varer ikke uendeligt.

Det er gratis at undersøge de mulige besparelser og det kan din faste rådgiver hjælpe dig med. Men husk altid selv at tjekke mulighederne og hvad der er i din interesse.