Bank Norwegian lån

Bank Norwegian er en af de mest udbredte låneudbydere på det norske marked og de er nu kommet til Danmark. De tilbyder lån op til 400.000 kroner, via deres netbank. Mkom ser her nærmere på Bank Norwegian og deres forbrugslån, som er vældig populære og med til at forbedre dine muligheder som kunde.

Få et indblik i deres låneforhold, krav og hvad de kan tilbyde dig på denne side. 

Søg Norwegian forbrugslån op til 400.000 kr.

Bank Norwegian tilbyder forbrugslån på 5.000 – 400.000 kr. online og det sker via Internettet, præcis som det kendes fra alverdens lånefirmaer på det danske marked. Den primære forskel er bare at deres lånegrænse er væsentlig højere og at renterne generelt er væsentlig under det normale niveau.

De tilbyder lån med renter fra 8,99 % og så har de kun ganske få krav til deres ansøgere. Du skal blot bo i Danmark, have fast arbejde, være over 23 år og uden inkassosager. Det er alt, og noget de fleste kan nikke JA til.

Det er ikke lang tid siden at spanske Santander Consumer Bank kom ind på online markedet i Danmark og de har på mange måder ændret det i positiv retning. Man kan nemt forestille sig at Bank Norwegian kan gøre det samme, da lighederne imellem de to udbydere er mange. Begge med fair krav til ansøgere, lave renter og med mange finansielle produkterne at vælge imellem.

På den måde bliver de mere end bare et lånefirma, men derimod et godt supplement til egen bank.

Du kan ansøge om lån hos Bank Norwegian direkte via knappen herunder:

Søg om lån hos Bank Norwegian

Krav og låneforhold hos Bank Norwegian

Vi sammenfatter i dette afsnit de krav og forhold der er gældende hos Bank Norwegian:

  • Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kroner
  • Rente på 8,99 – 26,81 %
  • Kreditkort op til 100.000
  • Mulighed for refinansiering af dyre lån.
  • Du skal have statsborgerskab.
  • Du skal have et fast arbejde.
  • Du må ikke have inkassosager.
  • Mindst 23 år gammel.

En prisvenlig og god udbyder

Norwegian flyselskabet har altid været kendt som en prisvenlig og god udbyder, hvor du får hvad du betaler for. Det samme må siges at være gældende for deres bankforretning.

Den er nemlig kendetegnet ved at have nogle meget fornuftige renteniveauer og skræddersyede løsninger til kunderne. Uanset om du har brug for et Bank Norwegian forbrugslån, et kreditkort eller refinansiering af den gæld du allerede har.

På den led har de en målrettet løsning for de fleste forbrugere, ligesom det kendes fra flyselskabet, hvor man har frihed til at tilvælge og fravælge elementer.

Bank Norwegian har indtil videre vundet stort indpas på det norske og svenske marked siden selskabet blev stiftet i juni 2007. I starten af 2016 er de kommet på det danske marked. Deres målsætning om antal nye kunder, blev dengang allerede opnået inden åbningen og siden er det kun gået fremad. På mange måder et godt og prisvenligt firma.

Opdateret: 17. marts 2017